hjemmekodeklubben2

Bli med i Hjemmekodeklubben!

Lær Kidsa Koding har alltid ønsket å bidra til like muligheter for alle. Da COVID-19-pandemien satte en stopper for både skoler og fritidsaktiviteter i mars, kastet de seg rundt og opprettet Hjemmekodeklubben.

Tanken bak Hjemmekodeklubben er å ha en tjeneste som alle kan benytte seg av – uansett alder, om du er lærer, barn eller forelder, om du har datamaskin eller vil prøve koding uten datamaskin, får du tips og lenker slik at du kan komme i gang med koding med én eneste gang.

• Barn kan gå inn på denne siden og trykke “Begynn å kode nå!” og så er de i gang på få sekunder.

• Lærere kan bruke denne nettsiden og alle våre andre ressurser til å bruke koding i hjemmeundervisningen, og selvsagt også nå når skolene åpner igjen.

• Foreldre kan arrangere “Hjemmekodeklubb” for rastløse barn og for eksempel lage eggedosis, smørbrød eller deres helt egne spill ved hjelp av koding.

Ønsker du å gjøre Hjemmekodeklubben til en spesiell aktivitet for hele familien, kan du jo invitere til et arrangement i stua, servere noe enkelt å spise og få familien i gang med å løse oppgaver, enten to og to, alle mot alle eller barn mot foreldre.

Kom i gang nå

Du kan gå inn på nettsiden Hjemmekodeklubben.no for å komme i gang med én gang. Der finner du også lenker videre til flere oppgaver, kurs på Youtube og står du fast og trenger å spørre om hjelp, kan du bli med i gruppen Hjemmekodeklubben på Facebook.

HomeNet er stolt samarbeidspartner av Lær Kidsa Koding og ønsker at flere barn skal møtes på nett, selv om vi sitter i hver vår stue med vårt eget nett.

Spørsmål, ideer eller lyst til å bidra? Bli med i Hjemmekodeklubben på Facebook, eller send mail til info@kidsakoder.no.