Veien til gode nettopplevelser

Vi bygger fiber over hele landet og leverer lynraskt internett til stadig flere borettslag og sameier. Våre kunder kobles til vårt nasjonale fibernett og får bredbånd fra øverste hylle.

Det kan være vanskelig å sette seg inn i alle muligheter når det kommer til valg av TV- og bredbåndstjenester. Derfor hjelper vi dere med å velge den perfekte fellesavtalen.

Ved å inngå kollektivavtale / fellesavtale får beboerne best pris og fast kontaktperson hos oss. Vi tilbyr også en unik valgfrihet der beboeren eller boligselskapet selv kan sette sammen sin egen internett- og TV-løsning.

thumb

Trygghetsgaranti

• Vi har 99,7% oppetid i vårt nett

• Vi leverer kollektive avtaler med løsninger tilpasset ditt boligselskap

• Styret får en dedikert kontaktperson. Alle skal føle seg trygge og ivaretatt hos oss

tools

Komplett installasjon

• De nyeste tekniske løsningene inkludert trådløs internett

• Ny infrastruktur med fiberbredbånd er verdiøkende

• Komplett installasjon helt frem til din leilighet

gettyimages-1161814032_r

Nå kan du velge selv hva du vil betale for

Alle bruker nettet forskjellig. Noen ser mye TV, andre liker å surfe. Uansett behov garanterer vi at vi finner en løsning som passer dine beboere.

din-fart_din-frihet

Denne avtalen passer for borettslag som ønsker en fremtidsrettet avtale hvor fri internetthastighet med full WiFi-dekning er inkludert, mens TV- pakkene er valgfrie. Vi har laget denne avtalen fordi nesten alle beboere ønsker Internett mens stadig flere ønsker å velge TV-pakke selv, eller kun ha Internett fra oss.

ditt-valg_din-pris

Dette er avtalen for borettslag som vil gi alle beboerne frihet til å velge både Internett- og TV-pakke selv. Med denne avtalen får borettslaget lave fellesutgifter, og alle beboerne får velge fritt hva som passer dem. De kan til og med velge bort TV eller Internett hvis de vil.

Kontakt oss i dag

Send oss en henvendelse hvis du har spørsmål, eller om du ønsker et tilbud på fremtidens beste internett- og TV-løsning til ditt borettslag eller sameie.

“Med HomeNet fikk vi en profesjonell leverandør som brydde seg om oss og våre beboere. Vi fikk veiledning og god oppfølging fra valg av riktig fellesavtale, til alle beboerne var på nett.”

Ragnar Syltevik, Styreleder i Presidentgaten Borettslag