Full
 valgfrihet
 med fiber
 

Vi leverer fiberbredbånd med og uten TV-pakke til eneboliger,
borettslag og sameier. Sjekk om du kan få fiber fra HomeNet.

Full
 valgfrihet
 med fiber
 

Vi leverer fiberbredbånd med og uten TV-pakke til eneboliger,
borettslag og sameier. Sjekk om du kan få fiber fra HomeNet.

Unik valgfrihet med fiber fra HomeNet

Vi bygger fiber over hele landet og leverer lynraskt internett til stadig flere eneboliger. Våre kunder kobles til vårt nasjonale fibernett og får bredbånd fra øverste hylle – med eller uten TV-pakke.

produkt_fiber_599_449_750px

unlimited2   Internet UNLIMITED 1000

I dag må du som kunde ofte ha en lavere hastighet enn nettet kan tilby. Bredbåndsleverandørene har satt begrensninger slik at kundene ikke får glede av de høyeste hastighetene.

Slik er det ikke hos oss. Ved hjelp av vårt kraftige fibernett setter vi nå en stopper for dette. Med Internet UNLIMITED 1000 kan du benytte nettet uten å tenke på hastighet – du får inntil 1000 Mbit/s. Det kaller vi UNLIMITED.

tv2   Velg din FAVORITT PÅ TV

Hos oss får du valgfrihet. Du velger selv om du har behov for TV-signaler. Ønsker du det, kan du velge blant våre TV-leverandører og gå for det tilbudet som passer deg best.

Interesse for fiber i nabolaget?

Er du en ildsjel som brenner for fiber til ditt nabolag? Et tips er da å undersøke fiberinteressen med naboene. Ved stor interesse fra et boligområde, gjør vi et overslag for å se om en utbygging er mulig. Dersom mange nok bestiller, tar vi jobben! Send oss en henvendelse via skjemaet under, så tar vi kontakt.

Veiledning fiberinstallasjon

For at du raskt og effektivt skal få installert fiberbredbånd fra HomeNet er det viktig at du tilrettelegger for dette på egen eiendom: Veiledning fiberinstallasjon

Hvorfor HomeNet FIBER?

Med fiber fra HomeNet kan du få Internet UNLIMITED 1000, et produkt med fantastisk hastighet. Du vil få en opplevelse av frihet med nok fart til hva som helst.

I tillegg har vi full valgfrihet på TV. Vi har avtale med RiksTV, Viasat og SnapTV.

Hvorfor binde deg til kun én leverandør når du kan velge blant alle? Ønsker du kun internett er det også mulig – valget er ditt.

Med fiber fra HomeNet får du:

  • Bedre priser
  • Det raskeste nettet som finnes
  • Valgfri TV-løsning
  • De nyeste tekniske løsningene

Les mer om fiber fra HomeNet
Les mer om våre TV-pakker

kart

Ja, jeg vil ha fiber!