Full
 valgfrihet
 med fiber
 

Fiber er den raskeste internettløsningen som finnes.
Vi leverer fiber med og uten TV-løsning til eneboliger
og borettslag.

Kontakt oss

Full
 valgfrihet
 med fiber
 

Fiber er den raskeste internettløsningen som finnes.
Vi leverer fiber med og uten TV-løsning til eneboliger
og borettslag.

Kontakt oss

HomeNet FIBER

HomeNet og vår eier Broadnet har et av landets største fibernett. Vi knytter sammen over 90 byer, hundrevis av tettsteder og tusenvis av bygder, og gir daglig internett og TV-signaler til hundretusenvis av brukere, både private, boligselskaper og bedrifter.

Nå lanserer vi et helt nytt konsept.

Dette gir deg som kunde en unik valgfrihet og fjerner begrensninger. Vi ønsker at også du skal få disse mulighetene.

Hvorfor FIBER nå?

Vi er like i nærheten av deg med vår fiberkabel og ønsker å tilby våre tjenester. Du kan nå få Internet UNLIMITED, et produkt hvor vi fjerner begrensningene på netthastigheten. Glem 20, 100 eller 500 Mbit/s. Hos oss er dette historie.

Dette er det ingen i Norge som har gjort tidligere.

I tillegg har vi full valgfrihet på TV. Vi har avtale med RiksTV, Viasat, Get og SnapTV. Hvorfor binde deg til kun en leverandør når du kan velge blant alle? Ønsker du kun internett er det også mulig – valget er ditt.

kart
internet-unlimited_100px

Internet UNLIMITED

I dag må du ha én bestemt hastighet på ditt bredbånd. Bredbåndsleverandørene har satt begrensninger slik at du ikke får høyere hastighet enn dette.

Slik er det ikke hos oss.

Ved hjelp av vårt kraftige fibernett setter vi nå en stopper for dette. Internet UNLIMITED fjerner alle begrensninger og du kan benytte nettet helt uten å tenke på hastighetsbegrensninger – UNLIMITED, rett og slett.

fiber2
tv

Premium WI-FI

Har du et godt trådløst nett hjemme i dag? I så fall beholder du det.

Er du derimot ikke fornøyd, har vi en spennende nyhet deg:

I løpet av 2017 lanserer vi HomeNet Premium Wi-Fi. Dette vil gi deg en dekning og ytelse på det trådløse nettet som du aldri har opplevd maken til. Du plugger i strømmen og kobler deg til.

Aldri mer dårlig dekning, aldri mer tregt nett – det bare virker!

Velg din FAVORITT PÅ TV

Velg din favoritt på TV og underholdning. I dag har din leverandør valgt TV-pakke for deg.

Hos oss får du valgfrihet.

Du velger selv om du har behov for TV-signaler. Ønsker du det, kan du velge blant en av våre fire TV-leverandører og gå for det tilbudet som passer deg best; RiksTV, Viasat, Get og SnapTV har alle sine unike styrker. Hvilke av disse er viktigst for deg?

Prosessen VIDERE

Å bygge ut fibernett kan være en omfattende prosess. Det er mye å tenke på, som må gjøres til riktig tid og på riktig sted. Det positive er at vi ordner alt for deg. Du behøver bare sjekke e-post eller SMS med oppdatering fra oss, mens du bruker tiden din på andre ting.

Send inn skjemaet under, så vil en av oss ta kontakt med deg innen kort tid.

Vi vil gi deg informasjon om hvor fort du kan få fiber installert hos deg. Bor du i et borettslag eller sameie tar vi gjerne dialogen med styret.

Med HomeNet Fiber er du klar for framtiden – så kan alt annet være historie.

veien-til-fiber

Ja, jeg vil ha fiber!