Full
 valgfrihet
 med fiber
 

Vi leverer fiberbredbånd med og uten TV-pakke til eneboliger,
borettslag og sameier. Sjekk om du kan få fiber fra HomeNet.

Full
 valgfrihet
 med fiber
 

Vi leverer fiberbredbånd med og uten TV-pakke til eneboliger,
borettslag og sameier. Sjekk om du kan få fiber fra HomeNet.

HomeNet FIBER

HomeNet og vår eier Broadnet har et av landets største fibernett. Vi knytter sammen over 90 byer, hundrevis av tettsteder og tusenvis av bygder, og gir daglig internett og TV-signaler til hundretusenvis av brukere, både private, boligselskaper og bedrifter.

Nå lanserer vi et helt nytt konsept.

Dette gir deg som kunde en unik valgfrihet og øker hastigheten. Vi ønsker at også du skal få disse mulighetene.

Hvorfor FIBER nå?

Vi er like i nærheten av deg med vår fiberkabel og ønsker å tilby våre tjenester. Du kan nå få Internet UNLIMITED 1000, et produkt med fantastisk topphastighet. Glem 20, 100 eller 500 Mbit/s. Hos oss er dette historie. Du vil få en opplevelse av full frihet med nok fart til hva som helst.

Gled deg til å oppleve dette du også.

I tillegg har vi full valgfrihet på TV. Vi har avtale med RiksTV, Viasat og SnapTV. Hvorfor binde deg til kun én leverandør når du kan velge blant alle? Ønsker du kun internett er det også mulig – valget er ditt.

kart
internet-unlimited_100px

Internet UNLIMITED 1000

I dag må du som kunde ofte ha en lavere hastighet enn nettet kan tilby. Bredbåndsleverandørene har satt begrensninger slik at kundene ikke får glede av de høyeste hastighetene.

Slik er det ikke hos oss.

Ved hjelp av vårt kraftige fibernett setter vi nå en stopper for dette. Med Internet UNLIMITED 1000 kan du benytte nettet uten å tenke på hastighet – du får inntil 1000 Mbit/s. Det kaller vi UNLIMITED.

fiber2
tv3

Wifi@Home Premium

Har du et godt trådløst nett hjemme i dag? I så fall beholder du det.

Er du derimot ikke fornøyd, har vi en spennende nyhet deg:

Nå har vi lansert WiFi@Home Premium. Dette gir deg en dekning og ytelse på det trådløse nettet som du aldri har opplevd maken til. Du plugger i strømmen og kobler deg til.

Aldri mer dårlig dekning, aldri mer tregt nett – det bare virker!

Les mer om WiFi@Home Premium

Velg din FAVORITT PÅ TV

Velg din favoritt på TV og underholdning. I dag har din leverandør valgt TV-pakke for deg.

Hos oss får du valgfrihet.

Du velger selv om du har behov for TV-signaler. Ønsker du det, kan du velge blant en av våre TV-leverandører og gå for det tilbudet som passer deg best; RiksTV, Viasat og SnapTV har alle sine unike styrker. Hvilke av disse er viktigst for deg?

Priser og vilkår

Internet senior Internet 100 Internet UNLIMITED 1000
5/5 Mbit/s 100/100 Mbit/s 1000/1000 Mbit/s
kr 299 kr 449 kr 599

 

Les mer om hastighet

 

Etablering

Veil. etableringspris i kampanjeområde kr 1900. Veil. etableringspris i område uten kampanje: kr 8900. Veil. etableringspris inkl. luftstrekk inn til bolig eller fibertrekkerør til kundens tomtegrense. Ved fibertrekkerør er kunde selv ansvarlig for å grave kabel fra tomtegrensen og frem til sin bolig.

Vår montør setter opp fibermodem i kundens bolig. Kunden er selv ansvarlig for Wi-Fi-utstyr og annet utstyr etter eget ønske. For boligsammenslutning og nybygg gjelder egne priser. Kontakt ditt styre eller ta kontakt med oss.

Vi tar forbehold om fiberdekning på din adresse.

Prosessen VIDERE

Å bygge ut fibernett kan være en omfattende prosess. Det er mye å tenke på, som må gjøres til riktig tid og på riktig sted. Det positive er at vi ordner alt for deg. Du behøver bare sjekke e-post eller SMS med oppdatering fra oss, mens du bruker tiden din på andre ting.

Send inn skjemaet under, så vil en av oss ta kontakt med deg innen kort tid.

Vi vil gi deg informasjon om hvor fort du kan få fiber installert hos deg. Bor du i et borettslag eller sameie tar vi gjerne dialogen med styret.

Med HomeNet Fiber er du klar for framtiden – så kan alt annet være historie.

veien-til-fiber

Ja, jeg vil ha fiber!