Full
 valgfrihet
 med fiber
 

Fiber er den raskeste internettløsningen. Vi leverer
fiber med og uten TV-pakke til eneboliger og borettslag.

Meld din interesse

Full
 valgfrihet
 med fiber
 

Fiber er den raskeste internettløsningen. Vi leverer
fiber med og uten TV-pakke til eneboliger og borettslag.

Meld din interesse

Telefoni fra Ibidum

Med IP-telefoni (bredbåndstelefoni) fra Ibidium kan du ringe uten ekstra kostnad til alle fasttelefoner i Norge, Norden og Vest-Europa for kun kr 129,- per måned.

Ibidium AS er en nytenkende tilbyder av en moderne ip-telefoniløsninger til virksomheter i Norge. Blant Ibidiums kunder finner vi kommuner, fylkeskommuner, statlige og private virksomheter. Blant kundene som har oppdaget fordelene ved leveranser fra Ibidium er Buskerud fylkeskommune, Sandefjord kommune, Egmont og Kvinnherad breiband. Dessuten har Ibidium levert løsninger til flere kraftselskaper, som tilbyr telefoni til sine kunder.

Ibidium Basis

Fri ringing til alle fasttelefoner i Skandinavia (Norge, Danmark og Sverige), samt følgende land i Vest-Europa: Belgia, Frankrike, Italia, Liechtenstein, Luxembourg, Monaco, Nederland, Portugal, Spania, Storbritannia, Sveits, Tyskland og Østerrike.

Ingen oppstartsavgift til fasttelefon i landene nevnt ovenfor. For samtaler til mobil gjelder 0,59 inkl. mva. Løsningen forutsetter analog telefon og adapter tilkoblet HomeNets ruter. Ringing til mobiltelefoner i Skandinavia og Finland: 0,89 inkl. mva uavhengig av operatør.

Oppstartsavgift for mobilsamtaler er 0,59 inkl. mva. Ringing til mobiltelefoner i andre land i tråd med utenlandsprisliste.

Pris per måned kr 129,-

Online bestilling og kundeservice: post@ibidium.no
Telefon kundeservice: 67 82 81 00 (ukedager 8-16)
Oppstartskostnad: Adapter kr 490,- / 1 måned bindingstid
Trenger du telefon, tilbyr Ibidium analog adapter og telefon til kr 990,-
Fraktomkostninger kommer i tillegg ved forsendelse av adapteren og en eventuell telefonpakke.

telefoni

Ja, jeg vil ha fiber!