Full
 valgfrihet
 med fiber
 

Fiber er den raskeste og beste internettløsningen. Vi leverer
fiber med og uten TV-pakke til eneboliger, borettslag og sameier.

Meld din interesse

Full
 valgfrihet
 med fiber
 

Fiber er den raskeste og beste internettløsningen. Vi leverer
fiber med og uten TV-pakke til eneboliger, borettslag og sameier.

Meld din interesse

Velg din FAVORITT PÅ TV

Velg din favoritt på TV og underholdning. I dag har din leverandør valgt TV-pakke for deg.

Hos oss får du valgfrihet.

Du velger selv om du har behov for TV-signaler. Ønsker du det, kan du velge blant en av våre TV-leverandører og gå for det tilbudet som passer deg best; RiksTV, Viasat, Get, Homebase og SnapTV har alle sine unike styrker. Hvilke av disse er viktigst for deg?

rikstv_logo_ny

Komplett underholdning med RiksTV

Som RiksTV-kunde får du et fullspekket underholdningstilbud – når og hvor du vil. Enten du vil ha TV i flere rom hjemme, eller om du vil bli underholdt på hytta, i båten eller på reise – på nettbrett eller mobil. RiksTV gir deg TV overalt.

... og du, bor du i borettslag?

La oss hjelpe deg – HomeNet og RiksTV sammen hjelper dere gjerne! Ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 21022713 eller send en e-post til [javascript protected email address] for en uforpliktende samtale og tilbud.

RiksTVs-apper - TV-favorittene på nettbrettet og mobilen

Nå kan du se direkte-TV og episodene du gikk glipp av de siste 7 dagene i arkivet både på mobilen og nettbrettet. Du kan også starte programmer forfra, og om du har en SMART-boks kan du sette TV-programmer i opptak uansett hvor du befinner deg. Appen kan også brukes som fjernkontroll til TV-en.

Appen har også Chromecast- og AirPlay-støtte. Appen RiksTV Junior er barnas eget underholdningsunivers på iPad og iPhone – skreddersydd for barna!

For TV over internett har vi 2 SMART-boks alternativer, en med og en uten opptaksfunksjon.

Kontakt oss gjerne for et hyggelig tilbud eller les mer

rikspakken_500x288

Med RiksPakken kan du se TV overalt!

Med et abonnement på RiksPakken kan du ha TV fire steder: i flere rom hjemme, på hytta, i båten eller i campingvogna – til én og samme pris. RiksPakken er vår største og mest populære TV-løsning og inneholder TV-kanaler fra de norske kanalene og de mest populære internasjonale kanalene. Abonnementet gir fri tilgang til RiksTV-appen for iOS og Android, og RiksTV Junior-appen for iOS – slik at du kan se TV uansett hvor du befinner deg.

Inkludert i abonnementet:

  • Se TV flere steder – uten ekstra abonnementskostnad
  • TV når du vil med ukesarkiv og start forfra
  • Filmtjeneste
  • NRKs komplette arkivtjeneste
viasat_logo_ny

Velkommen til en ny TV-hverdag

Muligheten for en helt ny TV-hverdag har åpnet seg, en TV-hverdag hvor du kan forvente å kunne bli underholdt når og hvor som helst du føler for det. Alt du behøver å gjøre er å utnytte muligheten, og det gjør du best ved å benytte deg av Viasat og HomeNets tilbud.

Underholdning hvor det passer deg best

TV anno 2017 må kunne ses andre steder enn i stua, og Viasat tilbyr derfor nett-tjenesten Viaplay til alle med Basispakken. Viaplay byr på en mengde sport, film og serier – topp kvalitetsunderholdning! – på alle dine bærbare enheter; smarttelefon, nettbrett, PC og Mac, Smart-TV og spillkonsoll.

TV slik det passer for deg

Viasat TV To Go koster ikke noe ekstra heller. Så lenge du har med deg nettbrettet eller mobilen og har nettilgang (vi anbefaler at du bruker wi-fi), har du nå med deg Viasat over alt. Se programmet ditt på direkten, der du er. Skulle du komme litt sent inn i programmet, kan du bare starte det fra begynnelsen, og har du gått glipp av det helt, kan du enkelt hente det opp i inntil 48 timer etter at det gikk. Alle muligheter, altså. Det er TV sånn det passer deg!

Viasport gir deg landets råeste sportspakke

De største kampene - de beste utøverne - de dyktigste ekspertene. Viasport byr på et stort utvalg av direktesendte kamper, studiosendinger, dyptgående analyser, intervjuer, reportasjer, høydepunkter og tilbakeblikk. Viasport er en kraftpakke fullstappet med action, adrenalin, lagånd og lidenskap fra øverste hylle. Sportskanalene er inkludert i Basispakken.

Aldri et kjedelig øyeblikk med Viasat film

5 filmkanaler / En seriekanal (inkludert i basis) / Populære filmer og serier fra USA og Norge
Nye filmer hver uke / Filmer på norsk – for barn i alle aldre / Helt uten reklameavbrudd
Viasat Film leveres som tilleggsprodukt til Mini & Basis

inkludert-viasat
kanalsalat-viasat
get_logo_ny

TV-opplevelser levert av Get til våre kunder i Nord-Norge

Du fortjener store tv-opplevelser. Den unike Get-opplevelsen skapes gjennom valgfrihet til å sette sammen de kanalene du selv ønsker. Se hva du vil, når du du vil og hvor du vil. Vi gir deg fremtidens tv-opplevelser på ett sted. Helt enkelt.

Vi er brennende opptatt av å skape de beste kundeopplevelsene i en stadig mer kompleks mediehverdag, og vi har de siste årene vunnet en rekke «best-i-test» priser for brukervennlighet, innovative produkter og god kundeservice.

Get start

Start

Get familie

Familie

Get underholdning

Underholdning

Get premium

Premiumpakker

Tjenestetilgjengelighet: Nord-Norge
Pris per måned: kr 399,- (kollektive avtaler har egne priser)
Oppstartskostnad: kr 699,- (ingen oppstartskostnad for kollektive avtaler)
PVR-dekoder: kr 499,- (ekstra dekoder: fra kr 49,- per mnd.)
Bindingstid: 12 mnd (oppsigelsestid 3 mnd.)

Kontakt Get Kundeservice / Telefon: 02123 / Åpningstid: 08.00-22.00 (lørdag: 11-19, søndag: 12-20)

snaptv_logo_ny

Løsninger til fornøyde kunder over hele verden

Nå kan også du glede deg over muligheten til å se det du vil, akkurat når du vil. Med base i Oslo leverer SnapTV løsninger til fornøyde kunder over hele verden.

Velkommen til din nye underholdningshverdag med SnapTV!

Nå kan også du glede deg over muligheten til å se det du vil, akkurat når du vil. TV er ikke bare TV, det er underholdning - og det finnes mange forskjellige kanaler å velge mellom. Det utvikles hele tiden nye tjenester som du som kunde vil glede deg over. Vi ønsker å dele dette med deg.

SnapTV leverer en IPTV-løsning som gir deg som kunde mange muligheter. Når du bestiller en kanalpakke fra oss vil du få levert en liten dekoder, som ikke lager noe støy eller er til sjenanse når det kommer til utseende.

grunnpakke_utvidet
grunnpakke

Tjenestetilgjengelighet: Sør-Norge
SnapTV Basic: kr 226,- per mnd / TV-boks: kr 798,-
SnapTV Plus kr 257,- per mnd / TV-boks: kr 798,-
Oppsigelsestid: 3 måneder
Kollektive avtaler: Ta kontakt for et godt tilbud

Snap TV kundeservice: Telefon: 932 00 222 / Åpningstid: Hverdager 08.00-17.00

Ja, jeg vil ha fiber!