Full
 valgfrihet
 med fiber
 

Vi leverer fiberbredbånd med og uten TV-pakke til eneboliger,
borettslag og sameier. Sjekk om du kan få fiber fra HomeNet.

Full
 valgfrihet
 med fiber
 

Vi leverer fiberbredbånd med og uten TV-pakke til eneboliger,
borettslag og sameier. Sjekk om du kan få fiber fra HomeNet.

Unik valgfrihet med fiberbredbånd fra HomeNet

Vi bygger fiber over hele landet og leverer lynraskt internett til stadig flere. Våre fiberkunder kobles til vårt nasjonale fibernett og får bredbånd fra øverste hylle – med eller uten TV-pakke.

Du kan også sørge for at du aldri mer trenger å oppleve tregt og ustabilt trådløst nett hjemme. Med WiFi@Home Premium får du en dekning og ytelse på det trådløse nettet som du aldri har opplevd maken til.

Og trenger du telefoni, så tilbyr vi det også. Les mer om tjenestene vi leverer via fiber under.

tjenester_round

Internet UNLIMITED 1000

I dag må du som kunde ofte ha en lavere hastighet enn nettet kan tilby. Bredbåndsleverandørene har satt begrensninger slik at kundene ikke får glede av de høyeste hastighetene.

Slik er det ikke hos oss. Ved hjelp av vårt kraftige fibernett setter vi nå en stopper for dette. Med Internet UNLIMITED 1000 kan du benytte nettet uten å tenke på hastighet – du får inntil 1000 Mbit/s. Det kaller vi UNLIMITED.

Søk på din adresse og bestill

Velg din FAVORITT PÅ TV

Hos oss får du valgfrihet. Du velger selv om du har behov for TV-signaler. Ønsker du det, kan du velge blant våre TV-leverandører og gå for det tilbudet som passer deg best.

Les mer om vårt TV-tilbud for kunder i enebolig
Les mer om vårt TV-tilbud for kunder i borettslag

WiFi@Home Premium – trådløst nettverk helt uten knute på tråden

Selv en hardtarbeidende trådløs ruter kan komme til kort i en vanlig norsk bolig. Store hus, mange brukere, og materialer som stål og betong kan skape problemer og gi ustabile nettverk med redusert ytelse. Nå har vi en løsning som gir fart og dekning til alle!

Med WiFi@Home Premium får du en topp moderne løsning med tre trådløse aksesspunkter basert på det nyeste innen mesh-teknologi.

Les mer og bestill

Telefoni fra Ibidium

Med IP-telefoni (bredbåndstelefoni) fra Ibidium kan du ringe uten ekstra kostnad til alle fasttelefoner i Norge, Norden og Vest-Europa for kun kr 129,- per måned.

Les mer

Ja, jeg vil ha fiber!