DRG hjemmesentral

DRG hjemmesentral er uten trådløst nett og LAN-tilkobling. Man behøver derfor en egen router der man kobler til sitt eget utstyr. Vi anbefaler at egen router har en trådløs funksjonalitet. Home_WiFi Premium er ikke kompatibel med direkte tilkobling i HomeNet DRG hjemmesentral.

drg

Lamper

drg_lamps

Tilkobling

Hjemmesentral har åtte porter. Av disse kan du bruke én av portene til en egen router. Eget utstyr slik som datamaskiner, spillkonsoller og mobiler kobles deretter til din egen router og ikke til hjemmesentralen. Resterende porter kan benyttes til tilkobling av TV-dekoder. Strøm tilkobles med medfølgende strømadapter til tilkobling merket Power.

Det er viktig at TV-dekoder kobles til i hjemmesentralen, og ikke i egen router. Dette for å sikre god kvalititet på TV-tjenesten. For mer informasjon om hvordan koble opp TV-dekoder og brukerveiledning for denne, se TV-leverandørenes egen veiledning.

• Les mer om tilkobling av TV-dekoder: RiksTV / Allente / Telia

drg

Hjemmesentral installert i stue / sentralt rom

I boliger der hjemmesentralen er plassert i stue / sentralt rom kobles TV-dekoder og egen router direkte til hjemmesentralen.

drg_livingroom

Hjemmesentral er installert i teknisk skap

I boliger der hjemmesentralen er plassert i et teknisk skap med kabling til vegguttak i boligen, kobles TV-dekoder i vegguttak for TV og egen router i vegguttak for internett.

drg_locker

Kontakt kundeservice

Chat Utvid

Åpningstider

Ukedager: 09.00-21.00
Helg: 10.00-15.00

Chat

Du vil bli bedt om å logge inn på Min side for å chatte med oss.

Ønsker du å bli kunde?
Chat med oss her

Dersom du opplever feil med din internettlinje, anbefaler vi at du tar kontakt på telefon for raskest mulig hjelp. Utenfor våre åpningstider for telefon, er du selvsagt velkommen til å ta kontakt med oss på chat.

Telefon Utvid

Åpningstider

Mandag - fredag 08.00-21.00
Fakturahenvendelser:
Mandag - fredag 08.00-16.00

Kontakt oss

38 99 01 00
Kontaktskjema Utvid

Svartid er normalt innen 5 virkedager. Ønsker du raskere svar, kontakt oss på telefon eller chat.

Har vi tatt en avgjørelse som du mener er urettferdig eller rettstridig? Her kan du klage til oss