eFaktura og AvtaleGiro

Vi anbefaler våre kunder å opprette Avtalegiro med elektronisk varsling og eFaktura i nettbanken. AvtaleGiro og eFaktura er den enkleste måten å betale fakturaen din, og i tillegg er det gebyrfritt.

Med AvtaleGiro trenger du kun å passe på at du har dekning på belastningskontoen og at du har satt maksbeløpet høyere enn det høyeste beløpet på dine fakturaer fra oss. Med eFaktura får du regningene direkte i nettbanken i stedet for i postkassen, ferdig utfylt med KID-nummer. Alt du trenger å gjøre er å godkjenne.

Ønsker du å opprette AvtaleGiro og/eller eFaktura kan du enkelt gjøre dette selv i din nettbank, eller få hjelp ved å kontakte din bank. Opprettelse, endringer som varsel og maksbeløp, og oppsigelse i avtalen, må gjøres via banken.

For å opprette AvtaleGiro trenger du hele KID-nummeret – dette finner du på fakturaen. Vær oppmerksom på at det kan ta opptil 45 dager før banken din har aktivert AvtaleGiroen, og fram til avtalen er aktiv må du betale fakturagebyr.

Referansen du trenger når du skal opprette eFaktura finnes på side 1 av fakturaen din.

• Les mer om AvtaleGiro

• Les mer om eFaktura

avtalegiro
efaktura

Kontakt kundeservice

Chat Utvid

Åpningstider

Ukedager: 09.00-21.00
Helg: 10.00-15.00

Chat

Du vil bli bedt om å logge inn på Min side for å chatte med oss.

Ønsker du å bli kunde?
Chat med oss her

Dersom du opplever feil med din internettlinje, anbefaler vi at du tar kontakt på telefon for raskest mulig hjelp. Utenfor våre åpningstider for telefon, er du selvsagt velkommen til å ta kontakt med oss på chat.

Telefon Utvid

Åpningstider

Mandag - fredag 08.00-21.00
Fakturahenvendelser:
Mandag - fredag 08.00-16.00

Kontakt oss

38 99 01 00
Kontaktskjema Utvid

Svartid er normalt innen 5 virkedager. Ønsker du raskere svar, kontakt oss på telefon eller chat.

Har vi tatt en avgjørelse som du mener er urettferdig eller rettstridig? Her kan du klage til oss