Unik valgfrihet med fiberbredbånd fra HomeNet

Vi bygger fiber over hele landet og leverer lynraskt internett til stadig flere eneboliger. Våre kunder kobles til vårt nasjonale fibernett og får bredbånd fra øverste hylle – med eller uten TV-pakke.

produkt_fiber3_750px
internethome_160x102

Velg fart som passer din nettbruk

Med fiberbredbånd fra HomeNet er du tilkoblet et av de største fibernettene i Norge.

Velger du Giga får du vår aller raskeste fart. Vi gir deg inntil 1000 Mbit/s i både opp- og nedlastningsfart. Rett og slett det raskeste nettet en optisk fiberkabel kan by på.

tvhome_84x87

Skreddersy din TV-opplevelse

Med TV@home står du helt fritt til å velge den TV-pakken du selv ønsker og ikke bare den som automatisk følger med når du bestiller bredbåndsleverandør.

Vi har avtale med RiksTV, Viasat og SnapTV. Noe som betyr at du kan velge den som passer best for deg. Hjemme hos deg er det du som bestemmer.

Velg leverandør for å lese mer:

🔗 RiksTV / Viasat / SnapTV / Get

Get er kun tilgjengelig for våre kunder i Nord-Norge

rikstv
viasat
snaptv_logo_ny
get_logo_ny

Hvorfor HomeNet?

Med fiber fra HomeNet kan du få Internet@home. Du kan benytte nettet uten å tenke på hastighet – du får opptil 1000 Mbit/s.

I tillegg har vi full valgfrihet på TV. Vi har avtale med RiksTV, Viasat og SnapTV.

Hvorfor binde deg til kun én leverandør når du kan velge blant alle? Ønsker du kun internett er det også mulig – valget er ditt.

Med fiber fra HomeNet får du:

  • Bedre priser
  • Det raskeste nettet som finnes
  • Valgfri TV-løsning
  • Komplett installasjon helt frem til din leilighet
  • De nyeste tekniske løsningene
🔗 Les mer om fiber fra HomeNet
🔗 Les mer om våre TV-pakker

Interesse for fiber i nabolaget?

Er du en ildsjel som brenner for fiber til ditt nabolag? Et tips er da å undersøke fiberinteressen med naboene. Ved stor interesse fra et boligområde, gjør vi et overslag for å se om en utbygging er mulig. Dersom mange nok bestiller, tar vi jobben! Send oss en henvendelse via skjemaet under, så tar vi kontakt.

Veiledning fiberinstallasjon

For at du raskt og effektivt skal få installert fiberbredbånd fra HomeNet er det viktig at du tilrettelegger for dette på egen eiendom: 🔗 Veiledning fiberinstallasjon

Prosessen videre

Å bygge ut fibernett kan være en omfattende prosess. Det er mye å tenke på, som må gjøres til riktig tid og på riktig sted. Det positive er at vi ordner alt for deg. Du behøver bare sjekke e-post eller SMS med oppdatering fra oss, mens du bruker tiden din på andre ting.

Send inn skjemaet under, så vil en av oss ta kontakt med deg innen kort tid.

Vi vil gi deg informasjon om hvor fort du kan få fiber installert hos deg. Bor du i et borettslag eller sameie tar vi gjerne dialogen med styret.

Med HomeNet Fiber er du klar for framtiden – så kan alt annet være historie.

veien-til-fiber

Priser og vilkår

  • Internet 5/5 Mbit/s: kr 299
  • Internet 100/100 Mbit/s: kr 449
  • Internet 1000/1000 Mbit/s: kr 599
🔗 Les mer om hastighet

Etablering

Veil. etableringspris i kampanjeområde kr 1900. Veil. etableringspris i område uten kampanje: kr 8900. Veil. etableringspris inkl. luftstrekk inn til bolig eller fibertrekkerør til kundens tomtegrense. Ved fibertrekkerør er kunde selv ansvarlig for å grave kabel fra tomtegrensen og frem til sin bolig.

Vår montør setter opp fibermodem i kundens bolig. Kunden er selv ansvarlig for Wi-Fi-utstyr og annet utstyr etter eget ønske. For boligsammenslutning og nybygg gjelder egne priser. Kontakt ditt styre eller ta kontakt med oss.

Vi tar forbehold om fiberdekning på din adresse.

Ja, jeg vil ha fiber!