fiberkampanje1000_asgardstrand3

Kjære beboere i Åsgårdstrandsveien og Saltkoppgata

Oppdatert status 23.05.2019: Vi estimerer at graving i området vil starte neste uke, og vi regner med å være ferdig i utgangen av juni. Kunder vil komme fortløpende på nett fra juli, og målet er at alle er fibertilknyttet og på nett innen midten av september.

Oppdatert status 03.05.2019: Salget har gått over all forventning, og vi har nå gleden av å informere om at Åsgårdstrandsveien og Saltkoppgata er bekreftet for utbygging av fremtidens fiberbredbånd! Vi har inngått avtale med vår entreprenør, og forventer gravestart er i midten av mai.

HomeNet bygger fiber over hele landet og leverer lynraskt internett til stadig flere. Våre kunder kobles til vårt nasjonale fibernett og får bredbånd fra øverste hylle – med eller uten TV-pakke.

I 2017 bygget vi fiberbredbånd til husstander på Stangsåsen. I forbindelse med denne utbyggingen fikk vi mange henvendelser fra boligeiere nord og syd for dette området som også ønsker fibernett.

Fiber er en kostnadskrevende teknologi som krevet høy tetthet mellom boligene for å kunne forsvares økonomisk. I første omgang anså vi boligene utenfor hovedutbyggingsområdet som for kostbare, men vi har nå laget en plan sammen med vår entreprenør for å levere til cirka ytterligere 70 boliger.

Se oversikt over hvilke adresser som kan få fibernett ved en eventuell utbygging

Vår reelle installasjonskostnad per husstand i dette området er kr 39 200,-. Nå dekker vi kr 30 300,- av dette. Det betyr at du kun betaler en egenandel på kr 8 900,- i etableringskostnad for å få det raskeste og beste nettet som finnes hjem til deg.

Vi trenger minimum 50 bestillinger for å kunne gjennomføre prosjektet, så send inn din bestilling i dag. Informer gjerne dine naboer også, det er «nå eller aldri» for fiberbredbånd i området.

Bestilling av internett

Bestilling av TV (valgfritt)

Navn og kontaktinformasjon

Fødselsdato

* Pris Internet UNLIMITED 1000 Mbit/s etter 12 mnd. kr 599,- per mnd. /
Pris 
RiksPakken IP etter 12 mnd. kr 499,- per mnd.

Les mer om vårt TV-tilbud

INTERNET UNLIMITED 1000
Ny teknologi med ekte fibernett gir full fart – alltid

VALGFRIHET PÅ TV
Velg TV fra den leverandøren
som passer deg best

KAMPANJEPRIS PÅ ETABLERING
Kr 8 900,- (Vår faktiske kostnad: kr 39 200,-)