Sjekk om du kan få lynraskt fiberbredbånd, TV og WiFi i hele boligen.

home_internet

Vi bygger fiber over hele landet og leverer lynraskt fiberbredbånd til stadig flere boliger. Som kunde kobles du på vårt nasjonale fibernett og får bredbånd fra øverste hylle. Du kan selv velge TV-leverandør fra våre partnere. Full fart og full frihet.

Våre abonnement

Vi gir deg alltid den raskeste hastigheten som er mulig å levere på din adresse. Søk på din adresse eller mobilnummer i søkefeltet lenger opp på siden.

Home_internet Giga (1000/1000)

Velger du Giga får du vår aller raskeste fart. Vi gir deg inntil 1000 Mbit/s i både opp- og nedlastningsfart*. Rett og slett det raskeste nettet en optisk fiberkabel kan by på.

pris_699

Home_internet Mini (100/100)

Med Mini får du inntil 100 Mbit/s i opp- og nedlastningsfart*. Mini passer for deg som bruker internett mye og som behøver en stabil og god fart.

pris_549

Bredbånd via ADSL og VDSL

Vi tilbyr internett via kobbernettet i de områdene der vi ennå ikke har etablert fiber. Søk på din adresse for å se hva vi har tilgjengelig for deg.

pris_449
home_wifi

Full dekning i hele boligen

Mange sliter med dårlig dekning og lav hastighet på det trådløse nettet hjemme. Med Home_WiFi Premium løser du disse problemene en gang for alle.

Med Home_WiFi Premium får du ikke ett, men tre trådløse aksesspunkt. Disse plasseres strategisk i boligen for å omgå WiFi-hindringene, slik at du får stabil ytelse og dekning i hele boenheten.

• Les mer og bestill

home_tv

Skreddersy din TV-opplevelse

Du står helt fritt til å velge den TV-leverandøren du ønsker og ikke bare den som automatisk følger med når du bestiller bredbåndsleverandør. Du velger selv om du har behov for TV-signaler, og du kan velge det tilbudet som passer deg best. Hjemme hos deg er det du som bestemmer! TV leveres kun til våre fiberkunder.

Velg leverandør for å lese mer:

• RiksTV / Viasat / Telia (Telia er kun tilgjengelig i Nord-Norge)

Telefoni fra Ibidium

Med IP-telefoni (bredbåndstelefoni) fra Ibidium kan du ringe uten ekstra kostnad til alle fasttelefoner i Norge, Norden og Vest-Europa for kun kr 129,- per måned. Telefoni leveres kun til våre fiberkunder.

• Les mer og bestill

Ja, jeg vil ha fiber!