Sjekk om du kan få lynraskt fiberbredbånd, TV og WiFi i hele boligen.

home_internet

Vi bygger fiber over hele landet og leverer fiberbredbånd til stadig flere boliger. Som kunde kobles du på vårt nasjonale fibernett og får lynraskt nett hjemme. Du får mer enn nok fart til alle og full dekning i alle rom med vår Home_WiFi løsning. Du kan velge TV-leverandør selv, eller droppe TV.

Våre abonnement

Vi gir deg alltid den raskeste hastigheten som er mulig å levere på din adresse. Søk på din adresse eller mobilnummer i søkefeltet lenger opp på siden.

Home_internet Giga (1000/1000)

Velger du Giga får du vår aller raskeste fart. Vi gir deg inntil 1000 Mbit/s i både opp- og nedlastningsfart.* Rett og slett et lynraskt nett som bare en optisk fiberkabel kan by på.

pris_799

Home_internet Mini (100/100)

Med Mini får du inntil 100 Mbit/s i opp- og nedlastningsfart.* Mini passer for deg som bruker internett mye og som behøver en stabil og god fart.

pris_649

Bredbånd via ADSL og VDSL

Vi tilbyr internett via kobbernettet i de områdene der vi ennå ikke har etablert fiber. Søk på din adresse for å se hva vi har tilgjengelig for deg.

pris_499
home_wifi

Full dekning i hele boligen med WiFi 6

Home_WiFi Premium gir deg trådløst nett i hele boligen med WiFi 6, fremtidens standard for trådløse nettverk. Dette innebærer høyere fart, økt stabilitet, bedre rekkevidde og mulighet til å koble flere enheter til det trådløse nettet.

Med Home_WiFi Premium får du to mesh aksesspunkt av merket Zyxel WX3401 WiFi 6. Skulle det vise seg at du trenger en tredje enhet for å få god trådløs dekning hjemme hos deg, vil du få ettersendt en ekstra enhet.

• Les mer og bestill

home_tv

Skreddersy din TV-opplevelse

Du står helt fritt til å velge den TV-leverandøren du ønsker og ikke bare den som automatisk følger med når du bestiller bredbåndsleverandør. Du velger selv om du har behov for TV-signaler, og du kan velge det tilbudet som passer deg best. Hjemme hos deg er det du som bestemmer! TV leveres kun til våre fiberkunder.

Velg leverandør for å lese mer:

• RiksTV / Allente / Telia (Telia er kun tilgjengelig i Nord-Norge)

Telefoni fra Primafon

Med IP-telefoni (bredbåndstelefoni) fra Primafon kan du ringe uten ekstra kostnad til alle fasttelefoner i Norge, Norden og Vest-Europa for kun kr 129,- per måned. Telefoni leveres kun til våre fiberkunder.

• Les mer og bestill

Ja, jeg vil ha fiber!