Kos deg med film-klassikere i sommer!

Se noen av de beste filmene i sommer via en av våre TV-leverandører RiksTV, Viasat, Get eller SnapTV.

Slapp av i sommer med noen filmklassikere enten alene, med venner, kjæreste eller sammen med familien. Hvis du har valgt TV@Home har du mulighet til å se både de hotteste filmer og serier som er ute, samt slappe av med noen gode gamle klassikere.

Her er noen filmer og serietips til sommeren:

chernobyl

Chernobyl

Chernobyl er en historisk mini-dramaserie som tar for seg atomkatastrofen fra april 1986 og opprydningsinnstatsen som etterfulgte. Chernobyl har satt IMDB-rekord med en rangering på 9,6!

the-godfather

The Godfather

Se Francis Ford Coppolas fantastiske film fra 1972. I den Oscar-belønnede filmen spiller Marlon Brando rollen som patriarken i Corleone-familien. Få med deg et portrett av den sicilianske klanens oppgang og nesten fall fra makten i USA.

gosta

Gösta

Endelig kan du se HBO Nordics første nordiske originalproduksjon, Gösta. Den svenske komedien handler om den 28-år gamle Gösta og hans første jobb som barnepsykolog i byen Småland. Hans ambisjon er å være den snilleste personen i verden, men det går ikke alltid etter planen.

a-beautiful-mind

A Beautiful Mind

A Beautiful Mind er en film som er basert på erfaringene til nobelprisvinneren og matematikk-geniet John Nash, som har schizofreni. Nash gjorde et fantastisk funn tidlig i karrieren sin, men når den asosiale matematikeren aksepterer et hemmelig arbeid i kryptografi, blir livet hans et mareritt.

a-star-is-born

A Star is Born

Publikumsfavoritten «A Star is Born» er en romantisk dramafilm. Musikeren Jackson Maine, oppdager – og blir forelsket i artisten Ally som sliter med å oppnå sine ambisjoner. Ally har nettopp gitt opp sin store drøm om å bli en stor annerkjent sanger, da Jackson kommer inn i livet hennes og hjelper henne frem i rampelyset.

the-handmaids-tale

The Handmaid’s Tale

The Handmaid’s Tale utforsker temaer om kvinner som er underlagt et patriarkaisk samfunn og de ulike måtene som disse kvinnene forsøker å få individualisme og uavhengighet på.