Vårt svar på trådløs frustrasjon

Selv en hardtarbeidende trådløs ruter kan komme til kort i en vanlig norsk bolig. Home_WiFi Premium er vår løsning som gir fart og dekning til alle. Tradisjonelt har bredbåndsleverandører overlatt deg til deg selv når det kommer til problemer med det trådløse nettverket.

Dette ønsker HomeNet å gjøre noe med.  Med stadig flere enheter på trådløst nett som har høye krav til både hastighet og stabilitet kreves det gode løsninger for at du skal bli kvitt det vi velger å kalle «trådløs frustrasjon».

Derfor leverer vi intelligente WiFi-tjenester som sørger for at vi alltid kan hjelpe deg med å få et optimalt trådløst nett hjemme uansett bolig.

Bilde av Airties

49,- per mnd. / 990,- etablering

Pakken inneholder tre aksesspunkt av merket AirTies 4930.
Enhetene måler kun 10 x 10,8 x 4,2 cm, og er derfor enkle å plassere i boligen.

button_bestill

Klikk “Bestill”, logg inn på Min side, velg “Abonnement” og “Oppgrader”.

gettyimages-1129131123_r

Hvem passer Home_WiFi Premium for?

Er dere en familie med stort hus, mange rom og barn som bruker mye data? Bor du i en ny leilighet med stål og betong som skaper redusert trådløse ytelse? Eller i en eldre leilighet med bortfall av signaler?

Med Home_WiFi Premium får du ikke ett, men tre trådløse aksesspunkt. Disse plasseres strategisk i boligen for å omgå WiFi-hindringene, slik at du får stabil ytelse og dekning i hele boligen.

Enkel å sette opp. Enkel å bruke

Nevnte vi forresten hvor enkel Home_WiFi Premium er å sette opp? Det er bare å plugge inn og nyte nettets høyeste fart – helt uten frustrasjon og kompliserte bruksanvisninger.

Slik kobler du opp Home_WiFi Premium:

Full trådløs dekning med AirTies

Full trådløs dekning

Bli kvitt dødsonene og utnytt bredbåndet ditt over hele boligen med Home_WiFi Premium. Dette er et mesh-nettverk, som gir full dekning for alle dingsene dine, alltid.

Skaff deg AirTies WiFi-appen

Appen “AirTies Wi-Fi” hjelper deg med å sette opp og kontrollere AirTies-nettverket ditt slik at du får optimal dekning og ytelse.

Du kan også bruke appen til feilsøking og overvåking av det trådløse nettverket ditt og til å sette opp et gjestenettverk eller endre innstillinger.

• Last ned AirTies WiFi for Android

• Last ned AirTies WiFi for iOS

Her kan du lese mer om opplysninger vi benytter om ditt hjemmenettverk for å gi deg den beste trådløse opplevelsen.

AirTies Wi-Fi