Velkommen til flere og bedre digitale muligheter hjemme hos deg selv

Siden vi eier vårt eget nett kan vi utfordre alle på hastighet og valgfrihet. Hos oss bestemmer du innholdet selv – om du vil ha TV eller ikke. Vi har flere TV-leverandører å velge mellom.

Vi har lyst til at du skal få oppleve gleden og mulighetene som ligger i et ubegrenset nett. Derfor synes vi det er spennende at vi planlegger å bygge fiber i nabolaget ditt!

Home_internet Giga (1000/1000)

Velger du Giga får du vår aller raskeste fart. Vi gir deg inntil 1000 Mbit/s i både opp- og nedlastningsfart. Rett og slett et lynraskt nett som bare en optisk fiberkabel kan by på. *

pris_499_stjerne

Home_internet Mini (100/100)

Med Mini får du inntil 100 Mbit/s i opp- og nedlastningsfart. Mini passer for deg som bruker internett mye og som behøver stabil og god fart.

pris_649

* Kampanjetilbud: Kr 499,- per mnd. i 12 måneder, deretter veil. pris. Prisen kan avvike i enkelte områder.

• Informasjon om minimum, maksimum og normal hastighet på våre tjenester

Bestill lynrask fiber til kampanjepris

Vi har startet salg av fiberbredbånd i disse områdene i Innlandet:

Augedalen – Svendsrudlia, Braskereidfoss, Einavatnet, Forset – Nesset, Furnes, Fåberg – Svingvoll, Fåvang, HamarKongsvingerLøtenMidt-GudbrandsdalNord-Gudbrandsdal, Raufoss, Ringsaker, Skåbu, Stor-Elvdal, Svea – Musdalen, Svullrya, Sør Odal – Kongsvinger, Øyer og Åkroken.

Søk på din adresse og bestill fiberbredbånd til kampanjepris!

React App

Meld interesse

Har du spørsmål eller ønsker hjelp med bestillingen? Send oss en henvendelse, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

gettyimages-1077172080
info_30px

Status utbygging

Velg et område for å se status på utbyggingen:

Fåvang

Øyer

home_wifi

Full dekning i hele boligen med WiFi 6

Home_WiFi Premium gir deg trådløst nett i hele boligen med WiFi 6, fremtidens standard for trådløse nettverk. Dette innebærer høyere fart, økt stabilitet, bedre rekkevidde og mulighet til å koble flere enheter til det trådløse nettet.

Med Home_WiFi Premium får du to mesh aksesspunkt av merket Zyxel WX3401 WiFi 6. Skulle det vise seg at du trenger en tredje enhet for å få god trådløs dekning hjemme hos deg, vil du få ettersendt en ekstra enhet.

• Les mer om Home_WiFi Premium

home_tv

Skreddersy din TV-opplevelse

Du står helt fritt til å velge den TV-leverandøren du ønsker og ikke bare den som automatisk følger med når du bestiller bredbåndsleverandør.

Du velger selv om du har behov for TV-signaler, og du kan velge det tilbudet som passer deg best. Hjemme hos deg er det du som bestemmer. Vi har avtale med RiksTV og Allente.

Hva skjer etter bestilling?

Så snart det er besluttet at vi skal bygge ut fiber i ditt område, vil du motta en bekreftelse fra oss. Utbyggingen tar vanligvis tre til ni måneder og utføres av våre lokale entreprenører.

Så snart detaljene i utbyggingen er klare, sender vi deg informasjon om gravestart, når vi planlegger installasjonen innendørs, og når vi forventer at hele ditt nabolag vil være på nett.

Når vi er klare for installasjon av vårt fibernett hjemme hos deg, vil vår entreprenør kontakte deg direkte for å avtale tidspunkt.