Fiberutbygging til Kirkeveien og omegn

Baunekroken, Bauneveien, Ekeberglia, Fossveien, Kirkeveien, Kokkerudlia, Presteveien, Vardeveien

Fremdrift

Fibertrasé 0%
Fibernett bygget ut til tomtegrense 0%
Kundeoppkoblinger 0%

Viktige milepæler

• Gravestart:  Uke 14

• Ferdigstillelse av fibernett: Uke 22

• Start av kundeoppkoblinger: Uke 20

• Alle koblet opp og på nett: Uke 24

Dette er et estimat, og endringer vil kunne forekomme. Følg med på denne siden for oppdatert status.

Statusoppdatering

10.03.2021: Vår entreprenør BraCom starter straks å booke innvendig installasjon. De tar fortløpende kontakt og gjør avtale om tidspunkt. Normalt når vi fibertilknytter boliger, er nettet klart til bruk når montør forlater boligen, men det vil ikke være tilfellet her.

Da vi ønsker å levere fiber så fort som mulig, gjennomfører vi noe som kalles kaldinstallsjon; vi installerer inne og gjør alt klart, slik at når fiberlinjen frem til feltet er ferdig, vil nettet hos alle installerte kunder være klart. Vi varsler alle via SMS og e-post når fibernettet kan tas i bruk.

Hos kunder hvor det skal benyttes eksisterende føringsvei, må vi vente med å installere til fibernettet er klart. Dette fordi vi veldig ofte må fjerne eksisterende kabler for å kunne benytte føringsveien, og man vil da ikke kunne benytte det gamle nettet. Hvis en slik løsning skal benyttes ved leveranse til boligen din, gir du Netel beskjed om dette når de tar kontakt for å booke installasjon.

Per nå er det estimert at installerte kunder vil komme på nett fortløpende fra midten av mai, med mål om at alle er på nett til midten av juni.

19.02.2021: Vår gravesøknad er nå godkjent og vi vil starte gravearbeidet i løpet av april. Vi estimerer at alle kunder vil være koblet opp og på nett innen utgangen av juni.

26.11.2020: Vi er i dialog med kommunen om utbyggingen i området, og estimerer å kunne starte gravearbeidet i løpet av mars.

03.09.2020: Salget har gått over all forventning, og vi har nå gleden av å informere om at ditt boligområde er bekreftet for utbygging av fremtidens fiberbredbånd! Vi arbeider i disse dager med å planlegge byggingen i ditt område, og vil komme tilbake med detaljert informasjon så fort dette er klart.

Bestilling av fiberbredbånd

Har du ennå ikke bestilt fiberbredbånd til kampanjepris?

🔗 Meld din interesse her

Hjelp og veiledning

For at du raskt og effektivt skal få installert fiberbredbånd fra HomeNet, er det viktig at du gjør de nødvendige forberedelsene på egen eiendom. Vi klargjør fiberrør til din tomtegrense. Dette fiberrøret graver du selv ned fra tomtegrensen til nærmeste husvegg.

Under installasjonen vil vår montør, sammen med deg, finne beste plassering av hjemmesentralen og beste føringsvei for å komme dit.

Har du bestilt TV-pakke, vil du få tilsendt en TV-dekoder i posten i god tid før installasjonen og montøren hjelper deg å koble denne opp.

egeninnsats