Fiberutbygging til Klemetsrud

Enebakkveien, Godheimveien, Grønmoveien, Øverliveien

Fremdrift

Fibertrasé 100%
Fibernett bygget ut til tomtegrense 100%
Kundeoppkoblinger 54%

Viktige milepæler

• Gravestart: Uke 11

• Ferdigstillelse av fibernett: Uke 18

• Start av kundeoppkoblinger: Uke 17

• Alle koblet opp og på nett: Uke 21

Dette er et estimat, og endringer vil kunne forekomme. Følg med på denne siden for oppdatert status.

Statusoppdatering

12.05.2021: Vi har ferdigstilt fibernettet og er godt i gang med kundeoppkoblinger. Alle blir kontaktet fortløpende for avtale om tidspunkt for innvendig installasjon.

22.03.2021: Planleggingen av utbyggingen i området har gått raskt, og vi er allerede i gang med gravearbeidet. Vi estimerer at alle kunder vil være koblet opp og på nett innen utgangen av mai.

12.02.2021: Salget har gått over all forventning, og vi har nå gleden av å informere om at ditt boligområde er bekreftet for utbygging av fiberbredbånd! Vi arbeider i disse dager med å planlegge byggingen i ditt område, og vil komme tilbake med detaljert informasjon så fort dette er klart.

Bestilling av fiberbredbånd

Har du ennå ikke bestilt fiberbredbånd til kampanjepris?

• Meld din interesse her

Hjelp og veiledning

For at du raskt og effektivt skal få installert fiberbredbånd fra HomeNet, er det viktig at du gjør de nødvendige forberedelsene på egen eiendom. Vi klargjør fiberrør til din tomtegrense. Dette fiberrøret graver du selv ned fra tomtegrensen til nærmeste husvegg.

Under installasjonen vil vår montør, sammen med deg, finne beste plassering av hjemmesentralen og beste føringsvei for å komme dit.

Har du bestilt TV-pakke, vil du få tilsendt en TV-dekoder i posten i god tid før installasjonen og montøren hjelper deg å koble denne opp.

egeninnsats