Velkommen til flere og bedre digitale muligheter hjemme hos deg selv

Siden vi eier vårt eget nett kan vi utfordre alle på hastighet og valgfrihet. Hos oss bestemmer du innholdet selv – om du vil ha TV eller ikke. Vi har flere TV-leverandører å velge mellom.

Vi har lyst til at du skal få oppleve gleden og mulighetene som ligger i et ubegrenset nett. Derfor synes vi det er spennende at vi planlegger å bygge fiber i nabolaget ditt!

Home_internet Giga (1000/1000)

Velger du Giga får du vår aller raskeste fart. Vi gir deg inntil 1000 Mbit/s i både opp- og nedlastningsfart. Rett og slett et lynraskt nett som bare en optisk fiberkabel kan by på. *

pris_299

Home_internet Mini (100/100)

Med Mini får du inntil 100 Mbit/s i opp- og nedlastningsfart. Mini passer for deg som bruker internett mye og som behøver stabil og god fart.

pris_549

* Kampanjetilbud: Kr 299,- per mnd. i 12 måneder, deretter veil. pris kr 699,- per mnd. Informasjon om minimum, maksimum og normal hastighet på våre tjenester

Meld interesse

Vi har startet salg av fiberbredbånd på Kyrksæterøra!

Vil du vite mer om hvordan du kan få lynraskt fiberbredbånd til kampanjepris? Send oss en henvendelse, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

For at du og dine naboer skal få tilgang til fiberbredbånd er vi avhengig av at mange nok bestiller. Spre derfor gjerne budskapet.

gettyimages-1077172080
info_30px

Bli med i vår Facebook-gruppe

fb-icon  HomeNet til Kyrksæterøra

 

Status utbygging

Følg status på utbyggingen her

home_wifi

Full dekning i hele boligen med WiFi 6

Home_WiFi Premium gir deg trådløst nett i hele boligen med WiFi 6, fremtidens standard for trådløse nettverk. Dette innebærer høyere fart, økt stabilitet, bedre rekkevidde og mulighet til å koble flere enheter til det trådløse nettet.

Med Home_WiFi Premium får du to mesh aksesspunkt av merket Zyxel WX3401 WiFi 6. Skulle det vise seg at du trenger en tredje enhet for å få god trådløs dekning hjemme hos deg, vil du få ettersendt en ekstra enhet.

• Les mer om Home_WiFi Premium

home_tv

Skreddersy din TV-opplevelse

Du står helt fritt til å velge den TV-leverandøren du ønsker og ikke bare den som automatisk følger med når du bestiller bredbåndsleverandør.

Du velger selv om du har behov for TV-signaler, og du kan velge det tilbudet som passer deg best. Hjemme hos deg er det du som bestemmer. Vi har avtale med RiksTV og Allente.

Spørsmål og svar

Kjære kunde

Vi har den siste tiden mottatt en del spørsmål omkring vår leveranse og tjenestene våre. Under ser du de oftest stilte spørsmålene.

Vi viser også til vårt kundesenter på telefon 38990100 eller chat på våre kundeservice-sider.

Q: Graver og installerer HomeNet fibernettet helt inn til meg, eller må jeg som kunde gjøre egeninnsats på egen tomt?

A: HomeNet graver helt inn til husvegg og installerer anlegget klar til bruk. Dette gjør vi helt kostnadsfritt.

Q: Hvor langt har dere kommet i prosessen?

A: Vi har nå mottatt såpass mange bestillinger at vi har bekreftet utbygging i feltet, samt sendt alle nødvendige søknader til de lokale myndighetene.

Q: Når starter gravearbeidet og når får jeg installert fibernettet?

A: Vi ønsker å starte så fort som mulig, og venter nå på alle nødvendige godkjenninger. Ambisjonen er å starte gravearbeidet i november og få de første kundene opp før jul.

Q: Takler utstyret dere installerer så høye hastigheter som 1000/1000 Mbit/s?

A: Utstyret takler inntil 1000/1000 Mbit/s. Både sentralt utstyr og utstyret vi installerer i hjemmene er Gigabit. Det samme gjelder nettet vårt ut fra Kyrksæterøra og ut i verden.

Q: Er det WiFi inkludert i kampanjetilbudet?

A: Vi inkluderer Premium Wifi i kampanjetilbudet på kr 299,-. Les mer her

Q: Må jeg velge tv for å få installert fibernett, og kan jeg beholde eksisterende tv-leverandør.

A: Valgfrihet er selve kjernen i vårt verdiforslag. Vi har derfor Viasat og RiksTV sine tv-pakker tilgjengelig i vårt nett. Utover dette setter vi ingen krav til hvem du benytter deg av som leverandør av tv.

Q: Er dere et norsk selskap?

A: Vi er, og vært det siden oppstarten for snart 20 år siden, et norsk selskap. Vi skatter i Norge og har omtrent 500 norske medarbeidere på ulike kontorer rundt om i landet. Vi tilstreber alltid å bruke lokale entreprenører der vi bygger fibernett.

Q: Vil dere fakturere bruddgebyr dersom det ikke blir utbygging?

A: Nei, vi faktuerer ikke bruddgebyr dersom vi ikke bygger ut fibernettet.

Vi benytter også anledningen til å takke for tilliten og mottakelsen vi har fått. Vi ønsker å gi dere en unik valgfrihet i et marked med sunn konkurranse der vi som leverandør skal strekke oss langt for å vinne tilliten deres.

Med vennlig hilsen alle oss i HomeNet

Hva skjer etter bestilling?

Så snart det er besluttet at vi skal bygge ut fiber i ditt område, vil du motta en bekreftelse fra oss. Utbyggingen tar vanligvis tre til ni måneder og utføres av våre lokale entreprenører.

Så snart detaljene i utbyggingen er klare, sender vi deg informasjon om gravestart, når vi planlegger installasjonen innendørs, og når vi forventer at hele ditt nabolag vil være på nett.

Når vi er klare for installasjon av vårt fibernett hjemme hos deg, vil vår entreprenør kontakte deg direkte for å avtale tidspunkt.