HomeNet bygger fiber i Løten

HomeNet er nå i ferd med å ferdigstille utbyggingen av fiber i området Budorvegen som et resultat av anbudskonkurranse vi vant i fjor. De første kundene ble koblet opp i midten av april og de resterende kobles opp fortløpende.

HomeNet har også vunnet anbudskonkurransen på utbygging av fiber i de resterende områdene i Løten kommune, og vi vil nå begynne å ta imot bestillinger for de nye områdene som skal bygges ut.

• Se kommunens nettsider for mer informasjon

Velkommen til flere og bedre digitale muligheter hjemme hos deg selv

Siden vi eier vårt eget nett kan vi utfordre alle på hastighet og valgfrihet. Hos oss bestemmer du innholdet selv – om du vil ha TV eller ikke. Vi har flere TV-leverandører å velge mellom.

Vi har lyst til at du skal få oppleve gleden og mulighetene som ligger i et ubegrenset nett. Derfor synes vi det er spennende at vi planlegger å bygge fiber i nabolaget ditt!

Home_internet Tera (2500/2500 – 5000/5000 – 10 000/10 000)

Som den første leverandøren i Norge har vi nå lansert bredbånd med hastighet på inntil 10 Gbit/s. Her får du rett og slett Norges raskeste bredbånd. *

pris_fra_799

Home_internet Giga (1000/1000)

Velger du Giga får du et svært kostnadseffektivt bredbånd med inntil 1000 Mbit/s i både opp- og nedlastningsfart. Et lynraskt nett med tilstrekkelig kapasitet for de aller fleste. *

pris_499

Home_internet Mini (100/100)

Med Mini får du inntil 100 Mbit/s i opp- og nedlastningsfart. Mini passer for deg som bruker internett mye og som behøver stabil og god fart.

pris_649

* Kampanjetilbud:
1000/1000 – kr 499,- per mnd. i 12 måneder, deretter veil. pris kr 799,- per mnd.
2500/2500 –  kr 799,- per mnd. i 12 måneder, deretter veil. pris kr 999,- per mnd.
5000/5000 – kr 1299,- per mnd. i 12 måneder, deretter veil. pris kr 1499,- per mnd.
10 000/10 000 – kr 1499,- per mnd. i 12 måneder, deretter veil. pris kr 1999,- per mnd.

Informasjon om minimum, maksimum og normal hastighet på våre tjenester

Kart over utbyggingsområdet

Vi starter nå salg i 9 nye områder i Løten kommune i tillegg til Budorvegen.

• Se kart over områdene med fiberutbygging her

Kartet er et omriss som viser foreløpige skisser av områdene, det vil kunne være enkeltadresser som ligger utenfor disse skissene som likevel er med i prosjektet.

Bestill lynrask fiber til kampanjepris

Søk på din adresse og bestill fiberbredbånd til kampanjepris!

React App

Meld interesse

Har du spørsmål eller ønsker hjelp med bestillingen? Send oss en henvendelse, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

gettyimages-1077172080
info_30px

Status utbygging

Info kommer når utbyggingen starter

home_wifi

Full dekning i hele boligen med WiFi 6

Home_WiFi Premium gir deg trådløst nett i hele boligen med WiFi 6, fremtidens standard for trådløse nettverk. Dette innebærer høyere fart, økt stabilitet, bedre rekkevidde og mulighet til å koble flere enheter til det trådløse nettet.

Med Home_WiFi Premium får du to mesh aksesspunkt av merket Zyxel WX3401 WiFi 6. Skulle det vise seg at du trenger en tredje enhet for å få god trådløs dekning hjemme hos deg, vil du få ettersendt en ekstra enhet.

• Les mer om Home_WiFi Premium

home_tv

Skreddersy din TV-opplevelse

Du står helt fritt til å velge den TV-leverandøren du ønsker og ikke bare den som automatisk følger med når du bestiller bredbåndsleverandør.

Du velger selv om du har behov for TV-signaler, og du kan velge det tilbudet som passer deg best. Hjemme hos deg er det du som bestemmer. Vi har avtale med RiksTV og Allente.

Hva skjer etter bestilling?

Utbyggingen tar vanligvis tre til ni måneder og utføres av våre lokale entreprenører. Så snart detaljene i utbyggingen er klare, sender vi deg informasjon om gravestart, når vi planlegger installasjonen innendørs, og når vi forventer at hele ditt nabolag vil være på nett.

Når vi er klare for installasjon av vårt fibernett hjemme hos deg, vil vår entreprenør kontakte deg direkte for å avtale tidspunkt.