HomeNet bygger fiber i Løten

HomeNet er vinner av anbudskonkurransen om leveranse av fiberinfrastruktur i Løten kommune og vi tar nå i mot bestillinger fra de som er interessert.

I forkant av utbyggingen vil vi avholde fellesmøter hvor alt av graving og installasjon vil bli grundig gjennomgått.

• Se artikkel på kommunens nettsted om samarbeidet med HomeNet

Velkommen til flere og bedre digitale muligheter hjemme hos deg selv

Siden vi eier vårt eget nett kan vi utfordre alle på hastighet og valgfrihet. Hos oss bestemmer du innholdet selv – om du vil ha TV eller ikke. Vi har flere TV-leverandører å velge mellom.

Vi har lyst til at du skal få oppleve gleden og mulighetene som ligger i et ubegrenset nett. Derfor synes vi det er spennende at vi planlegger å bygge fiber i nabolaget ditt!

Home_internet Giga (1000/1000)

Velger du Giga får du vår aller raskeste fart. Vi gir deg inntil 1000 Mbit/s i både opp- og nedlastningsfart. Rett og slett et lynraskt nett som bare en optisk fiberkabel kan by på. *

pris_499

Home_internet Mini (100/100)

Med Mini får du inntil 100 Mbit/s i opp- og nedlastningsfart. Mini passer for deg som bruker internett mye og som behøver stabil og god fart.

pris_549

* Kampanjetilbud: Kr 499,- per mnd. i 12 måneder, deretter veil. pris kr 799,- per mnd. Informasjon om minimum, maksimum og normal hastighet på våre tjenester

Kart over utbyggingsområdet

Vi har startet salg av fiberbredbånd i Budorvegen og omegn i Løten kommune:

• Se kart over området der vi planlegger utbygging av fiberbredbånd

Kartet er et omriss som viser foreløpige skisser av områdene, det vil kunne være enkeltadresser som ligger utenfor disse skissene som likevel er med i prosjektet.

Meld interesse

Vil du vite mer om hvordan du kan få lynraskt fiberbredbånd til kampanjepris? Send oss en henvendelse, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

gettyimages-1077172080
info_30px

Status utbygging

Info kommer når utbyggingen starter

home_wifi

Full dekning i hele boligen med WiFi 6

Home_WiFi Premium gir deg trådløst nett i hele boligen med WiFi 6, fremtidens standard for trådløse nettverk. Dette innebærer høyere fart, økt stabilitet, bedre rekkevidde og mulighet til å koble flere enheter til det trådløse nettet.

Med Home_WiFi Premium får du to mesh aksesspunkt av merket Zyxel WX3401 WiFi 6. Skulle det vise seg at du trenger en tredje enhet for å få god trådløs dekning hjemme hos deg, vil du få ettersendt en ekstra enhet.

• Les mer om Home_WiFi Premium

home_tv

Skreddersy din TV-opplevelse

Du står helt fritt til å velge den TV-leverandøren du ønsker og ikke bare den som automatisk følger med når du bestiller bredbåndsleverandør.

Du velger selv om du har behov for TV-signaler, og du kan velge det tilbudet som passer deg best. Hjemme hos deg er det du som bestemmer. Vi har avtale med RiksTV og Allente.

Hva skjer etter bestilling?

Så snart det er besluttet at vi skal bygge ut fiber i ditt område, vil du motta en bekreftelse fra oss. Utbyggingen tar vanligvis tre til ni måneder og utføres av våre lokale entreprenører.

Så snart detaljene i utbyggingen er klare, sender vi deg informasjon om gravestart, når vi planlegger installasjonen innendørs, og når vi forventer at hele ditt nabolag vil være på nett.

Når vi er klare for installasjon av vårt fibernett hjemme hos deg, vil vår entreprenør kontakte deg direkte for å avtale tidspunkt.