Fiberutbygging til Mellombygdveien og Øverbygdveien

Gammelhaugveien, Gaustadveien, Istindveien, Mellombygdveien, Sandkjosveien, Øverbygdveien

Fremdrift

Fibertrasé 17%
Fibernett bygget ut til tomtegrense 13%
Kundeoppkoblinger 0%

Viktige milepæler

• Gravestart: Uke 9

• Ferdigstillelse av fibernett: Uke 29

• Start av kundeoppkoblinger: Uke 20

• Alle koblet opp og på nett: Uke 30

Dette er et estimat, og endringer vil kunne forekomme. Følg med på denne siden for oppdatert status.

Statusoppdatering

30.04.2021: Vi har hatt noen utfordringer med stolesøknader i områder der nettet skal leveres i luftstrekk, men dette er nå løst. Vi kommer til å føre fiberen i bakken i stedet for i luften enkelte steder.  Dette vil ta litt lengre tid enn planlagt, men vi kobler opp de første kundene i løpet av mai, og estimerer at alle vil være koblet opp og på nett innen utgangen av juli.

05.03.2021: Vi har nå satt i gang gravearbeidet i området. Siden telen går så dypt er vi nødt til å tine bakken for å kunne grave, men har likevel god progresjon i prosjektet. Siden vi allerede har utført de fleste innvendige installasjoner vil vi kunne få kunder på nett fortløpende så snart fibernettet er klart til bruk. Vi holder dere løpende oppdatert på fremdriften.

24.02.2021: Vi er snart ferdige med innvendige installasjoner, og håper å kunne starte gravearbeidet i løpet av uken.

Bestilling av fiberbredbånd

Har du ennå ikke bestilt fiberbredbånd til kampanjepris?

🔗 Meld din interesse her

Hjelp og veiledning

For at du raskt og effektivt skal få installert fiberbredbånd fra HomeNet, er det viktig at du gjør de nødvendige forberedelsene på egen eiendom. Vi klargjør fiberrør til din tomtegrense. Dette fiberrøret graver du selv ned fra tomtegrensen til nærmeste husvegg.

Under installasjonen vil vår montør, sammen med deg, finne beste plassering av hjemmesentralen og beste føringsvei for å komme dit.

Har du bestilt TV-pakke, vil du få tilsendt en TV-dekoder i posten i god tid før installasjonen og montøren hjelper deg å koble denne opp.

egeninnsats