Vi utfordrer alle på hastighet og innhold

HomeNet tilbyr fiberbredbånd, ADSL og VDSL til over 90.000 privatkunder i Norge. HomeNet er en heleid merkevare av GlobalConnect, som har 58.000 kilometer fibernettverk og 27.000 kvadratmeter datasenter i Norden.

Siden vi eier vårt eget nett kan vi utfordre alle på hastighet og tjenestetilbud. Vi kan tilby våre kunder høy grad av valgfrihet. Hos oss velger du internetthastighet selv – om du vil ha TV eller ikke, vi har flere partnere du kan velge mellom.

I årene fremover vil stabile nettforbindelser være nødvendig. Derfor skal HomeNet utfordre de gitte reglene i bransjen og tilby et relevant produkt. HomeNet leverer hastigheten og du bestemmer innholdet. Vi er der for deg når du trenger oss!

Samfunnsansvar

HomeNet ønsker å ta et større samfunnsansvar og bidra til at den digitale verden blir  tilgjengelig for flest mulig gjennom et stabilt og godt fiberbredbånd. Vi ønsker at det skal være enkelt å oppleve de digitale mulighetene i verden; samvær mellom mennesker, innhenting og deling av kunnskap, virtuell lek, spill og historiefortelling gjennom lyd og bilde. Med et landsdekkende fiberbredbånd gjør vi det mulig å være en del av den digitale verden nå og i fremtiden.

Derfor vil vi, sammen med Lær Kidsa Koding, inspirere og legge til rette for at dagens unge forbrukere kan bli morgendagens kreatører av et ansvarlig, bærekraftig og digitalt samfunn. Vi vil inspirere dem til å bli premissgivende og skapende i den digitale utviklingen. Vi vil bidra til å øke kompetansen, gleden og forståelsen for hvordan den digitale verden fungerer, bak mobilen, TV’en og spill-PC’en.

Vi vil lære barn å forstå det digitale språket, slik at vi sammen kan utvikle en digital og bærekraftig fremtid. For i et bærekraftig samfunn må vi få til mer med mindre. Og for å få til dette er digital forståelse avgjørende.

Fakta om HomeNet

• Vi tilbyr bredbånd via fiber, ADSL og VDSL til privatmarkedet

• Vi tilbyr også valgfri TV-løsning til våre fiberkunder via våre partnere

• 90.000 kunder har allerede valgt HomeNet som sin leverandør av bredbånd

• HomeNet er en del av GlobalConnect AS

Våre verdier

Fleksibilitet

HomeNet skal være fleksible. I praksis betyr det at vi skal sørge for at du som kunde får det som du vil når du vil. Folk er forskjellige og har derfor ulike behov. Det er du som best vet hvilke tjenester og hvilken fart som passer for deg, derfor leverer vi fleksible tjenester uten forutbestemt innhold.

Ansvar

Gode nettforbindelser er nødvendig i et moderne samfunn. Som nettleverandør har vi et ansvar for å sikre gode og stabile forbindelser. Vi vil utfordre oss selv og bransjen slik at alle får et bedre alternativ i dag, og i morgen. Ansvar er ikke noe man får, men noe man tar.

Vilje

Vi vil at du skal få et best mulig tilbud. Om det så betyr at vi må bevege oss ut av komfortsonen og utfordre de gitte spillereglene. Du som kunde er vår hovedprioritet, vi vil at du skal være fornøyd.

gettyimages-1063388278
lkk

Kundeservice

Har du spørsmål om faktura, abonnement, WiFi eller andre tekniske spørsmål? Kontakt oss her

Do you have questions about invoices, subscription, WiFi or other technical questions? Please contact us here

Kontaktpersoner

Brynjar Andersen
Pressekontakt

Line Eide-Fredriksen
Leder marked

Ronny Greipsland
Leder kundeservice

Er du vår nye kollega?

Her kan du se våre ledige stillinger

Adresser

Postadresse

HomeNet
Skibåsen 33 H
4636 Kristiansand

Besøksadresse hovedkontor

HomeNet
Snarøyveien 36
1364 Fornebu

Fakturaadresse (for partnere og leverandører)

GlobalConnect AS, avd. HomeNet
Snarøyveien 36
1364 Fornebu

Fakturaen skal sendes til: receive@compello.com

HomeNet er en del av GlobalConnect AS, og vårt felles organisasjonsnummer er 890 164 072.