snaptv_logo_ny

Velkommen til din nye underholdningshverdag med SnapTV!

Nå kan også du glede deg over muligheten til å se det du vil, akkurat når du vil. TV er ikke bare TV, det er underholdning - og det finnes mange forskjellige kanaler å velge mellom. Det utvikles hele tiden nye tjenester som du som kunde vil glede deg over. Vi ønsker å dele dette med deg.

SnapTV leverer en IPTV-løsning som gir deg som kunde mange muligheter. Når du bestiller en kanalpakke fra oss vil du få levert en liten dekoder, som ikke lager noe støy eller er til sjenanse når det kommer til utseende.

Klikk på bestill-knappen og logg inn på Min side for å bestille SnapTV.

TV-pakker fra SnapTV

Plus

Med denne kanalpakken får du et bredt utvalg av kanaler. I tillegg til de mest populære norske kanalene får du de største svenske kanalene,samt de mest populære internasjonale nyhetskanalene og flere internasjonale natur-, barne-, og sportskanaler.

snaptv_plus_15052018
snaptv_basic_15052018

Basic

Basic pakken består av de største norske underholdningskanalene, samt de mest populære sportskanaler, Denne pakken tilbyr mange gode TV-kanaler til en rimelig pris.

Opptak

Lagre dine favoritter! Med opptaksfunksjonen kan du ta opp TV programmer og filmer med et enkelt knappetrykk. Du finner enkelt alle dine opptak i bibliotek menyen. Opptakene lagres sentralt og du vil ikke miste ditt biblioteket dersom du bytter TV boks. Denne pakken inkluderer inntil 200 timer opptak.

snaptv_opptak_15052018

Tjenestetilgjengelighet

SnapTV er kun tilgjengelig for HomeNets fiberkunder i Sør-Norge.

 Kundeservice

Snap TV kundeservice: Telefon: 932 00 222 / Åpningstid: Hverdager 08.00-17.00