Telefoni fra Ibidium

Braathe Gruppen kjøper Ibidium

Overtakelse av virksomheten skjedde 01.11.2018. Alle tjenester og kundeforhold fortsetter uavbrutt som tidligere, og ansatte i Ibidium vil være med videre. Selskapet vil innlemmes i Braathe Gruppen i løpet av de nærmeste månedene. Sammen med Ibidium leverer Braathe Gruppen et bredt spekter av brukertjenester og infrastrukturtjenester basert på egne skyløsninger og i kombinasjon med Microsoft Azure/Office 365 og andre skyløsninger. Etter innlemmelsen av Ibidium vil Braathe Gruppen få ca. 75 ansatte og passere 200 mill. i årsomsetning.

For mer informasjon kontakt adm. dir. Tron Braathe, tron@braathe.no, mob: 908 48 200. Se ellers også www.braathe.no.

Med IP-telefoni (bredbåndstelefoni) fra Ibidium kan du ringe uten ekstra kostnad til alle fasttelefoner i Norge, Norden og Vest-Europa for kun kr 129,- per måned.

Ibidium AS er en nytenkende tilbyder av en moderne IP-telefoniløsninger til virksomheter i Norge. Blant Ibidiums kunder finner vi kommuner, fylkeskommuner, statlige og private virksomheter. Blant kundene som har oppdaget fordelene ved leveranser fra Ibidium er Buskerud fylkeskommune, Sandefjord kommune, Egmont og Kvinnherad breiband. Dessuten har Ibidium levert løsninger til flere kraftselskaper, som tilbyr telefoni til sine kunder.

Ibidium Basis

Fri ringing til alle fasttelefoner i Skandinavia (Norge, Danmark og Sverige), samt følgende land i Vest-Europa: Belgia, Frankrike, Italia, Liechtenstein, Luxembourg, Monaco, Nederland, Portugal, Spania, Storbritannia, Sveits, Tyskland og Østerrike.

Ingen oppstartavgift til fasttelefon i landene nevnt ovenfor. Samtaler til mobil: kr 0,59. Ringing til mobiltelefoner i Skandinavia: kr 0,89 uavhengig av operatør. Løsningen forutsetter analog telefon og adapter tilkoblet HomeNets ruter.

Oppstartavgift for mobilsamtaler: kr 0,59. Ringing til mobiltelefoner i andre land i tråd med utenlandsprisliste.

Pris per måned kr 129,-

Online bestilling og kundeservice: support@ibidium.no
Telefon kundeservice: 67 82 81 00 (ukedager 8-16)
Oppstartskostnad: Adapter kr 870,- / 1 måned bindingstid

Frakt av telefonadapteren er ikke inkludert i etableringsprisen.

Analog telefon kreves for å bruke tjenesten og som regel kan man fortsette å bruke det man har fra før.

Clas Ohlson og Elkjøp er greie utsalgssteder for de som trenger nytt apparat og vil være billigere enn at vi bestiller og sender i posten. Siemens Gigaset er et stabilt produkt i trådløs kategorien og vi kan anbefale Doro for de som heller ønsker et vanlig bord apparat.

Informasjon om fakturering

Alle som mottar faktura i posten vil bli belastet et fakturagebyr på kr 29,-. Dette gjelder også de som mottar trekkvarsel for Avtalegiro i posten.
KID-nummer må benyttes ved betaling for at vi skal registrere innbetalingen.

V kan per i dag ikke levere e-faktura. Vi kan derimot levere faktura på e-post til ønsket e-post adresse. Fakturagebyr belastes ikke når faktura eller trekkvarsel for AvtaleGiro leveres på e-post. AvtaleGiro settes opp i din egen bank/nettbank.

Vennligst kontakt oss dersom noe er uklart: support@ibidium.no / tlf 67 82 81 00.

telefoni