Tips til de 4 beste seriene å se på i regnværet

Bleh det regner ute… Du blir søkkvåt og er kanskje nødt til å kansellere utendørsaktiviteter. Men ikke alt er helt håpløst i regnværet for du kan nemlig binge-watche en rekke kule serier på HBO Nordic via våre TV-leverandører. Vi gir deg 4 tips om de hottestse seriene du kan se på, på HBO Nordic uansett værforhold!

Image result for euphoria hbo nordic

1. Euphoria

Euphoria er en serie som forteller historien om det fæle i et tenåringsliv. Vi får et innblikk i ulike temaer med alt ifra seksuell identitet, ungdomsforelskelse, jakten etter å finne seg selv, dop, sexvideoer på avveie, voldtekt og angst. Serieskaperen, Sam Levinson, fremstiller videregående tiden som en troverdig, rå og brutal verden, pakket inn i pene bilder og en gjennomført visuell stil. Med den talentfulle og vakre skuespilleren, Zendaya i hovedrollen, gjør det Euphoria til en av årets beste skuespillerprestasjoner.

2. The Act

The Act er en serie som er basert på en ekte historie om Gypsy Rose og hennes mor Dee Dee Blanchard. Etter årevis i rullestol, fikk folk endelig se sannheten: Gypsy Rose kunne gå, og hadde aldri vært syk som moren hevdet. Den 16. juni 2015 gikk Gypsy Rose Blanchard (23) inn i en rettsal, tiltalt for mordet på sin mor, Dee Deee Blanchard (48). Se mer av den hjertegripende serien på HBO Nordic.

 

Image result for big little lies hbo nordic

3. Big Little Lies

Den nye drama-serien Big Little Lies kombinerer intriger, maktkamp og ryktemaking med et mordmysterie. Shailene Woodly spiller i rollen som alenemoren Jane, som blir tatt under vingene til supermamma Madeleine (Reese Witherspoon), når sønnen hennes Ziggy begynner i klassen til Madeleines datter Chloe. Når Ziggy blir anklaget for å ha tatt kvelertak på Amabella, datteren til rivaliserende supermamma Renata (Laura Dern), første skoledag, setter det i gang en kjedereaksjon som skal få store konsekvenser i lokalsamfunnet. Du kan se mer av dramaserien på HBO Nordic.

Related image

4. Chernobyl

Den gripende HBO Nordic serien Chernobyl, tar utgangspunkt i Tsjernobyl-ulykken i 1986. En katastrofe som også fikk store konsekvenser i Norge. Alt som ikke kan gå galt, går katastrofalt galt under en test av kjernekraftverket i Tsjernobyl i 1986. Det som antas å være en brann blir først ansett som en uheldig hendelse. Men raskt oppdager både forskere, redningsmannskap og lokalbefolkning at noe djevelsk er i ferd med å skje.