Velg din FAVORITT PÅ TV

Som fiberkunde i HomeNet kan du velge din favoritt på TV og underholdning. I dag har din leverandør valgt TV-pakke for deg.

Hos oss får du valgfrihet.

Du velger selv om du har behov for TV-signaler. Ønsker du det, kan du velge blant en av våre TV-leverandører og gå for det tilbudet som passer deg best; RiksTV, Viasat, Get og SnapTV har alle sine unike styrker.

Hvilke av disse er viktigst for deg?

rikstv_logo_120x37

RiksTV via fiber

Med fibernett fra HomeNet kan du få RiksTV via fiber og se TV opptil fire steder til prisen av én: I flere rom hjemme (medfører ekstra kostnad for dekoder/datapunkt), på hytta, i båten og i campingvogna. Inkludert i abonnementet får du RiksTVs nett-TV løsning for PC/Mac og RiksTV til mobil, nettbrett og Apple TV. RiksTV kaller det TV overalt.

I tillegg får du populære funksjoner som Start forfra, ukesarkiv fra de mest populære kanalene, filmleie med tusenvis av titler og NRKs nett-TV og arkiv.

Alt du trenger å gjøre for å komme i gang er å koble SMART-boks II til din hussentral med en nettverkskabel. RiksTV tilbyr tre TV-pakker:

RiksPakken

RiksPakken er RiksTVs bestselgende TV-pakke som gir komplett underholdning for hele familien: over 50 TV-kanaler, film- og seriefavoritten HBO Nordic, alle Viasport-kanalene og Eurosport inkludert.

Og du, har du fritidsbolig får du med en antenne og kortmodul slik at du kan bruke TV-abonnementet på hytta, i campingvogna eller i båten.

RiksTV Basis

RiksTV Basis gir deg 45 TV-kanaler, NRK Radio og SMART-boks II, samt populære funksjoner som muligheten til å starte programmer forfra og ukesarkiv.

Antenne og kortmodul følger med hvis du ønsker å bruke TV-abonnementet på hytta, i campingvogna eller i båten.

Favoritter

Favoritter er TV-pakken du setter sammen selv. Her kan du velge dine seks favorittkanaler, som du enkelt og kostnadsfritt kan endre når du vil på Min side. NRKs kanaler, TV 2 Nyhetskanalen og BBC World News er allerede inkludert, som betyr at du totalt får 12 TV-kanaler.

Les mer om RiksTV sine produkter og tilbud

rikstv_devicesalat_master_hbo_2_small

Borettslag

Hvis du bor i et borettslag og er interessert i en kollektiv avtale kan du lese mer om dette på RiksTV sin nettside eller [javascript protected email address] for en uforpliktende samtale og tilbud.

Kundeservice

RiksTV sin kundeservice er her for deg og ønsker deg velkommen. Har du generelle spørsmål kan du ta kontakt på telefon 210 22 713.

viasat_logo_ny

Velkommen til en ny TV-hverdag

Muligheten for en helt ny TV-hverdag har åpnet seg, en TV-hverdag hvor du kan forvente å kunne bli underholdt når og hvor som helst du føler for det. Alt du behøver å gjøre er å utnytte muligheten, og det gjør du best ved å benytte deg av Viasat og HomeNets tilbud.

Landets råeste sportspakke

Vi har rettighetene til alle de største idrettene i verden. Viasport kanalene er fullstappet med action, adrenalin og spenning fra øverste hylle. Her får du se de største kampene og idrettsstjernerne – både før, under og etter avgjørende øyeblikk.

Sportskanalene er inkludert i Basispakken.

Viasat film – til deg som elsker film

Med Viasat Film får du 5 filmkanaler, 1 seriekanal (inkludert i Basis), nye filmer hver uke, filmer på norsk og filmer for barn i alle aldere.

Viasat Film leveres som tilleggsprodukt til Mini og Basis.

Viaplay – strøm dine tv-kanaler hvor og når du vil!

Her har du tilgang til en hel verden med underholdning. I tillegg kan du se dine TV-kanaler, når og hvor du vil! Så lenge du har med deg nettbrettet eller mobilen og har nettilgang, har du nå med TV'en din over alt.

Skulle du komme litt sent inn i programmet, kan du bare starte det fra begynnelsen, og har du gått glipp av det helt, kan du enkelt hente det opp i inntil 48 timer etter at det gikk.

Viaplay er inkludert i Basispakken.

viasat_ip
get_logo_ny

TV-opplevelser levert av Get til våre kunder i Nord-Norge

Du fortjener store tv-opplevelser. Den unike Get-opplevelsen skapes gjennom valgfrihet til å sette sammen de kanalene du selv ønsker. Se hva du vil, når du du vil og hvor du vil. Vi gir deg fremtidens tv-opplevelser på ett sted. Helt enkelt.

Vi er brennende opptatt av å skape de beste kundeopplevelsene i en stadig mer kompleks mediehverdag, og vi har de siste årene vunnet en rekke «best-i-test» priser for brukervennlighet, innovative produkter og god kundeservice.

Tjenestetilgjengelighet: Nord-Norge
Pris per måned: kr 499,- (kollektive avtaler har egne priser)
Oppstartskostnad: kr 0,- (ingen oppstartskostnad for kollektive avtaler)
PVR-dekoder: kr 99,- per mnd. (ekstra dekoder: fra kr 49,- per mnd.)
Bindingstid: 12 mnd. (oppsigelsestid 1 mnd.)

Kontakt Get Kundeservice

Telefon: 02123 / Åpningstid: 08.00-22.00 (lørdag: 11-19, søndag: 12-20)

TV-pakker fra Get:

get-kanalvalg-preview
snaptv_logo_ny

Velkommen til din nye underholdningshverdag med SnapTV!

Nå kan også du glede deg over muligheten til å se det du vil, akkurat når du vil. TV er ikke bare TV, det er underholdning - og det finnes mange forskjellige kanaler å velge mellom. Det utvikles hele tiden nye tjenester som du som kunde vil glede deg over. Vi ønsker å dele dette med deg.

SnapTV leverer en IPTV-løsning som gir deg som kunde mange muligheter. Når du bestiller en kanalpakke fra oss vil du få levert en liten dekoder, som ikke lager noe støy eller er til sjenanse når det kommer til utseende.

Tjenestetilgjengelighet: Sør-Norge
SnapTV Basic: kr 236,- per mnd. / TV-boks: kr 849,-
SnapTV Plus kr 312,- per mnd. / TV-boks: kr 849,-
Opptak (PVR): kr 79,- per mnd.
Oppsigelsestid: 1 måned
Kollektive avtaler: Ta kontakt for et godt tilbud

Snap TV kundeservice: Telefon: 932 00 222 / Åpningstid: Hverdager 08.00-17.00

Løsninger til fornøyde kunder over hele verden

Nå kan også du glede deg over muligheten til å se det du vil, akkurat når du vil. Med base i Oslo leverer SnapTV løsninger til fornøyde kunder over hele verden.

SnapTV Basic:

snaptv_basic_15052018

Snap TV Plus:

snaptv_plus_15052018

Opptak:

snaptv_opptak_15052018