iptv3
viasat_logo_250x55

Fiberkunde hos HomeNet? Da kan du få TV fra Viasat!

Viasat har levert TV-underholdning til det norske folk i 30 år. Har du fiber fra HomeNet kan du få TV i beste kvalitet fra Viasat. Du kan i tillegg se TV-kanalene dine i strømmetjenesten Viaplay, som er inkludert i Basis-pakken.

Klikk på bestill-knappen og logg inn på Min side for å bestille Viasat.

Ønsker du hjelp med bestilling eller mer informasjon kan du kontakte Viasat på telefon 815 22 022

Hvorfor velge Viasat?

sport

Landets råeste sportspakke

Vi har rettighetene til alle de største idrettene i verden. Viasport kanalene er fullstappet med action, adrenalin og spenning fra øverste hylle. Her får du se de største kampene og idrettsstjernerne – både før, under og etter avgjørende øyeblikk.

Sportskanalene er inkludert i Basispakken.

Viasat film – til deg som elsker film

Med Viasat Film får du 5 filmkanaler, 1 seriekanal (inkludert i Basis), nye filmer hver uke, filmer på norsk og filmer for barn i alle aldere.

Viasat Film leveres som tilleggsprodukt til Mini og Basis.

film
device_bilde_med_hender_-_med_kanaler_2

Viaplay – strøm dine tv-kanaler hvor og når du vil!

Her har du tilgang til en hel verden med underholdning. I tillegg kan du se dine TV-kanaler, når og hvor du vil! Så lenge du har med deg nettbrettet eller mobilen og har nettilgang, har du nå med TV'en din over alt.

Skulle du komme litt sent inn i programmet, kan du bare starte det fra begynnelsen, og har du gått glipp av det helt, kan du enkelt hente det opp i inntil 48 timer etter at det gikk.

Viaplay er inkludert i Basispakken.

Klikk på bestill-knappen og logg inn på Min side for å bestille Viasat.