iptv3
viasat_logo_250x55

Velkommen til en ny TV-hverdag

Muligheten for en helt ny TV-hverdag har åpnet seg, en TV-hverdag hvor du kan forvente å kunne bli underholdt når og hvor som helst du føler for det. Alt du behøver å gjøre er å utnytte muligheten, og det gjør du best ved å benytte deg av Viasat og HomeNets tilbud.

Klikk på bestill-knappen og logg inn på Min side for å bestille Viasat.

TV-pakker fra Viasat

Viasat

Hvorfor velge Viasat

sport

Landets råeste sportspakke

Vi har rettighetene til alle de største idrettene i verden. Viasport kanalene er fullstappet med action, adrenalin og spenning fra øverste hylle. Her får du se de største kampene og idrettsstjernerne – både før, under og etter avgjørende øyeblikk.

Sportskanalene er inkludert i Basispakken.

Viasat film – til deg som elsker film

Med Viasat Film får du 5 filmkanaler, 1 seriekanal (inkludert i Basis), nye filmer hver uke, filmer på norsk og filmer for barn i alle aldere.

Viasat Film leveres som tilleggsprodukt til Mini og Basis.

film
device_bilde_med_hender_-_med_kanaler_2

Viaplay – strøm dine tv-kanaler hvor og når du vil!

Her har du tilgang til en hel verden med underholdning. I tillegg kan du se dine TV-kanaler, når og hvor du vil! Så lenge du har med deg nettbrettet eller mobilen og har nettilgang, har du nå med TV'en din over alt.

Skulle du komme litt sent inn i programmet, kan du bare starte det fra begynnelsen, og har du gått glipp av det helt, kan du enkelt hente det opp i inntil 48 timer etter at det gikk.

Viaplay er inkludert i Basispakken.

Klikk på bestill-knappen og logg inn på Min side for å bestille Viasat.