Som fiberkunde i HomeNet velger du selv om du har behov for TV-signaler. Ønsker du det, kan du velge blant en av våre TV-leverandører og gå for det tilbudet som passer deg best. Her kan du lese mer om Viasat sitt tilbud.

viasat_logo_ny

Velkommen til en ny TV-hverdag

Muligheten for en helt ny TV-hverdag har åpnet seg, en TV-hverdag hvor du kan forvente å kunne bli underholdt når og hvor som helst du føler for det. Alt du behøver å gjøre er å utnytte muligheten, og det gjør du best ved å benytte deg av Viasat og HomeNets tilbud.

Underholdning hvor det passer deg best

TV anno 2017 må kunne ses andre steder enn i stua, og Viasat tilbyr derfor nett-tjenesten Viaplay til alle med Basispakken. Viaplay byr på en mengde sport, film og serier – topp kvalitetsunderholdning! – på alle dine bærbare enheter; smarttelefon, nettbrett, PC og Mac, Smart-TV og spillkonsoll.

TV slik det passer for deg

Viasat TV To Go koster ikke noe ekstra heller. Så lenge du har med deg nettbrettet eller mobilen og har nettilgang (vi anbefaler at du bruker wi-fi), har du nå med deg Viasat over alt. Se programmet ditt på direkten, der du er. Skulle du komme litt sent inn i programmet, kan du bare starte det fra begynnelsen, og har du gått glipp av det helt, kan du enkelt hente det opp i inntil 48 timer etter at det gikk. Alle muligheter, altså. Det er TV sånn det passer deg!

Viasport gir deg landets råeste sportspakke

De største kampene – de beste utøverne – de dyktigste ekspertene. Viasport byr på et stort utvalg av direktesendte kamper, studiosendinger, dyptgående analyser, intervjuer, reportasjer, høydepunkter og tilbakeblikk. Viasport er en kraftpakke fullstappet med action, adrenalin, lagånd og lidenskap fra øverste hylle. Sportskanalene er inkludert i Basispakken.

Aldri et kjedelig øyeblikk med Viasat film

5 filmkanaler / En seriekanal (inkludert i basis) / Populære filmer og serier fra USA og Norge / Nye filmer hver uke / Filmer på norsk – for barn i alle aldre / Helt uten reklameavbrudd / Viasat Film leveres som tilleggsprodukt til Mini & Basis

inkludert-viasat
kanalsalat-viasat