WiFi @home Premium er vårt svar på trådløs frustrasjon

Selv en hardtarbeidende trådløs ruter kan komme til kort i en vanlig norsk bolig. WiFi @home Premium er vår løsning som gir fart og dekning til alle. Tradisjonelt har bredbåndsleverandører overlatt deg til deg selv når det kommer til problemer med det trådløse nettverket. Dette ønsker HomeNet å gjøre noe med.  Med stadig flere enheter på trådløst nett som har høye krav til både hastighet og stabilitet kreves det gode løsninger for at du skal bli kvitt det vi velger å kalle «trådløs frustrasjon».  Derfor leverer vi intelligente WiFi-tjenester som sørger for at vi alltid kan hjelpe deg med å få et optimalt trådløst nett hjemme uansett bolig.

Hvem passer WiFi @home Premium for?

Er dere en familie med stort hus, mange rom og barn som bruker mye data? Bor du i en ny leilighet med stål og betong som skaper redusert trådløse ytelse? Eller i en eldre leilighet med bortfall av signaler?

Med WiFi @home Premium får du ikke ett, men tre trådløse aksesspunkt. Disse plasseres strategisk i boligen for å omgå WiFi-hindringene, slik at du får stabil ytelse og dekning i hele boligen.

Enkel å sette opp. Enkel å bruke

Nevnte vi forresten hvor enkel WiFi @home Premium er å sette opp? Det er bare å plugge inn og nyte nettets høyeste fart – helt uten frustrasjon og kompliserte
bruksanvisninger.

Hvis du likevel trenger hjelp underveis, har vi laget en enkel veiledning.

Du kan lese mer her om opplysninger vi benytter om ditt hjemmenettverk for å gi deg den beste trådløse opplevelsen.

Bilde av Airties
Wifi @ home logo/bilde

49,- per mnd. / 990,- etablering

Pakken inneholder tre aksesspunkt av merket AirTies 4920.
Enhetene måler kun 10 x 10,8 x 4,2 cm, og er derfor enkle å plassere i boligen.

Bestilling av WiFi@home Premium

Klikk "Bestill", logg inn på Min side og bestill WiFi@home Premium.

wifi-at-home-round