Hva kan vi hjelpe deg med?

Zyxel AM3100 hjemmesentral – Perfekt for gigabitlinjen!

Hjemmesentralen (Zyxel AM3100) er vår nye fiberhjemmesentral (CPE) uten Wi-Fi. Med dimensjonene (WxDxH): 153.55 x 128.18 x 44.25 mm og sin vekt på kun 341 gram er den en kompakt og robust fibersentral som er perfekt for gigabitlinjen.

am3100cpe

Tilkobling

Hjemmesentralen er utstyrt med fire gule porter for tilkobling som kan benyttes til eget utstyr slik som PC, spillkonsoll, TV-dekoder og Home_WiFi.  Strøm tilkobles med medfølgende strømadapter til tilkobling merket Power.

Det er viktig at TV-dekoder kobles til i hjemmesentralen, og ikke i Home_WiFi. Dette for å sikre god kvaltitet på TV-tjenesten. For mer informasjon om hvordan koble opp TV-dekoder og brukerveiledning for denne, se TV-leverandørenes egen veiledning.

• Les mer om tilkobling av TV-dekoder: RiksTV / Allente / Telia

Porter på hjemmesentralen

am3100-lamper

Hjemmesentral installert i stue / sentralt rom

I boliger der hjemmesentralen er plassert i stue / sentralt rom kobles TV-dekoder og Home_WiFi direkte til hjemmesentralen. Resterende gule porter på Hjemmesentral og Home_WiFi kan benyttes til eget utstyr.

am3100-direkte-jpeg

Hjemmesentral installert i teknisk skap

I boliger der hjemmesentralen er plassert i et teknisk skap med kabling til vegguttak i boligen, kobles TV-dekoder i vegguttak for TV og Home_WiFi i vegguttak for internett. Resterende gule porter på Home_WiFi kan benyttes til eget utstyr.

am3100-skap

Tilkobling Home_WiFi

Hjemmesentralen har ikke WiFi, derfor følger det med en egen WiFi-enhet for trådløst nett. Plasser alltid WiFi-enheten så luftig og tilgjengelig som mulig for å få gode trådløse signaler.

Velg utstyr fra listen nedenfor for å finne tilkoblingshjelp til din Wi-Fi:

Lamper

zyxel-am3100-lamps

Kontakt kundeservice

Chat Utvid

Åpningstider

Ukedager: 09.00-21.00
Helg: 10.00-15.00

Chat

Du vil bli bedt om å logge inn på Min side for å chatte med oss.

Ønsker du å bli kunde?
Chat med oss her

Dersom du opplever feil med din internettlinje, anbefaler vi at du tar kontakt på telefon for raskest mulig hjelp. Utenfor våre åpningstider for telefon, er du selvsagt velkommen til å ta kontakt med oss på chat.

Telefon Utvid

Åpningstider

Mandag - fredag 08.00-21.00
Fakturahenvendelser:
Mandag - fredag 08.00-16.00

Kontakt oss

38 99 01 00
Kontaktskjema Utvid

Svartid er normalt innen 5 virkedager. Ønsker du raskere svar, kontakt oss på telefon eller chat.

Har vi tatt en avgjørelse som du mener er urettferdig eller rettstridig? Her kan du klage til oss